DIY - Készítsünk Valentin-napi meglepetéseket gyerekekkel

2015. február 10.
Szerző:  vajaskalács
DIY - Készítsünk Valentin-napi meglepetéseket gyerekekkel
A Valentin-nap ugyan a szerelmesek ünnepének számít, de évről évre egyre többen lepik meg szeretteiket is valami apró meglepetéssel, figyelmességgel. Hoztunk neked 8 szuper jó ötletet, amik nem csak remek ajándékok lehetnek, hanem kitűnő elfoglaltság is számotokra. Készítsétek el őket együtt!

Valetin napi ötletek

1. Ez egy nagyon aranyos ötlet, ha gyermeked barátainak, osztálytársainak is szeretne adni valamit Valentin-nap alkalmából. Egyszerűen fotózd le gyermeked úgy, hogy kinyújtja az egyik, ökölbe szorított kezét. Hívasd elő, vagy nyomtasd ki, majd a kezeinél alul és felül is csinálj egy kis lyukat, majd dugd át rajta a nyalókát. Ötlet: Design MOM

Valetin napi ötletek

2. Valentin amőba játék, kreatív és lefoglalja a gyerekeket. Babbal töltött kis szívecskék helyettesítik az X-t és a O-t, a tábla pedig egy szív alakú kartonlap. Az elkészítés pontos menetét ITT találod.

Valetin napi ötletek

3. Lepjük meg a madarakat is valami kis figyelmességgel. Tegyünk a faágakra otthon készített szív alakú madáreleséget. Pontos elkészítést EZEN az oldalon találsz.

Valetin napi ötletek

 

  

4. Egy igazán édes ötlet nagymamáknak, barátnőknek, vagy bárkinek, aki szereti a teát. Vághatunk mi magunk is formát, de használhatunk kész matricát is. A tökéletes megvalósításban EZ az oldal lehet segítségedre.

Valetin napi ötletek

5. Nagyszerű ötlet, hogy személyessé tegyük a tucat bon bonokat. Egyszerűen nyissuk ki a dobozt, vegyük ki belőle a csokikat. Figyelem, NE együk meg őket! ;) Nyomtassunk ki családi, vagy szerelmes képeinkből, majd méretre vágás után helyezzük a lyukakba. Ezután mehetnek vissza a csokik, a doboz teteje és kész is a szuper meglepetés! Pontos leírást ITT találsz.

Valetin napi ötletek

6. Gyermekeinket lepjük meg kedves üzenetekkel, de ne akárhogy! Rejtsünk el a lakásban szíveket, melyek felületét le kell kaparják, hogy az üzenet előkerüljön. Imádni fogják, te pedig könnyen elkészítheted őket; a leírást ITT találod.

Valetin napi ötletek

7. Szuper dekoráció, mely egyszerű, mégis dekoratív. A gyerekek is tudnak segíteni az elkészítésében, ITT találod a pontos leírását.

Valetin napi ötletek

8. Készítsen gyermeked Valentin-napi kártyát, dekorációt, üdvözlő lapot egy nagyon szuper ötlet segítségével, melyhez nem kell más, csak egy krumpli, szív sütiforma és piros tempera. Részletek ITT.

 

 

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram