Karácsonyi menü házhozszállítással

2020. december 15.
Szerző:  Reni
Karácsonyi menü házhozszállítással
A karácsonyi békesség és nyugalom könnyedén elkerülhet, ha egész nap a konyhában robotolsz, hogy minden finomsággal időben elkészülj. Van más mód is arra, hogy az ünnepi asztalon felsorakoztathasd a tradicionális vagy épp attól gyökeresen eltérő ételeket. Rendelj!

Gyönyörű dolog a családnak főzni, de biztosan megéri az ünnepek előtt üzletekbe rohangálni, hogy dugig töltsd a hűtőt és a kamrát, már előtte pár nappal megkezdeni a sütés-főzés előkészítését, karácsony tűzhely előtt álldogálni, miközben sok mindenből kimaradsz, feleslegesen stresszelsz és idegeskedsz, sőt, akár a kudarcélményt is átélheted, ha nem sikerül úgy a bejgli, ahogy azt megálmodtad?

A koronavírus-járvány miatt idén sokkal több étterem vállal karácsonyi ételkiszállítást, így még több lehetőséged van megtalálni a családod számára legideálisabb íz világot. Tarthatsz próbarendeléseket is, egy-egy étellel, így tapasztalat alapján hozhatod meg a döntésedet.

Ne félj, ettől nem leszel kevésbé jó háziasszony, épp ellenkezőleg. Sokkal több időd és energiád marad a családodra, a közös beszélgetésekre, játékokra, amivel mind csak nyerhettek: közös, és csodás emlékeket.

Honnan rendelj karácsonyi menüt?

Szemezgettünk pár étterem ajánlata közül, hogy lásd, van élet a konyhai ünnepi roboton túl is. Bizonyos éttermekben van lehetőség a személyes átvételre is, így a szállítási költséget megspórolhatod.

Karácsonyi menük házhozszállítással

  • Kempinski – ÉS BisztróRopogósra sütött egész pulyka saját szaftjával, köretként alma mousse, tőzegáfonya chutney, glasszírozott sárgarépa, kelbimbó, burgonyapüré és töltelék: 49 000 Ft + 8000 Ft szállítási költség, 8-10 főre tálalva
  • Larus ÉtteremKocsonya paprikaszórással és citrommal tálalva: 2350 Ft/ adag, Bajai halászlé szürkeharcsa-filével, belsőséggel, gyufatésztával: 2750 Ft/ adag
  • Kakas Vendéglő Harcsa halászlé hallal és belsőséggel: 2000 Ft/ adag, töltött káposzta 2 gombóccal: 1500 Ft/ adag.
  • Faház Önkiszolgáló ÉtteremHalászlé harcsával: 760 Ft/ adag, töltött káposzta: 720 Ft/ adag.
  • Corner's Pub és PizzériaHalászlé ponttyal  1850Ft/ adag, Töltött káposzta  1200Ft/ adag.
  • Mamakaja étterem3 fogásos karácsonyi menü állítható össze: 5200 Ft/ adag + 200 forint szállítási költség.

 Fontos, hogy rendelésedet legalább 72 órával előbb add le! – ez éttermenként változhat.

 

Képek forrása: unsplash.com, pexels.com


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram