Vásárolj hazait!- Csodaszép ajándékok Nőknek magyar tervezőktől

2020. november 24.
Szerző:  TeszteIM blog írója
Vásárolj hazait!- Csodaszép ajándékok Nőknek magyar tervezőktől
Bejegyzésünkben magyar készítők csodaszép portékáit válogattuk össze igazi Nők vagyis saját magunk számára.:)

Régebben sem voltam olyan, aki mindent megvesz magának, de amióta anya vagyok, azóta a vágyakozás és a tervezés időszaka néha hónapokra nyúlik.

Gyertya      

Gyertya                                                      

Azt már több helyről lehet tudni, hogy a szójagyertyák sokkal egészségesebbek, természetes összetevőket tartalmaznak és égésük során nem juttatnak káros toxinokat a levegőbe. Két magyar márkát is ki kell emelnem, amik nagyon szép és fantasztikus illatú gyertyákat kínálnak. Az egyik az Aurora Candle,  ami a vintage stílus kedvelőinek kedvez különleges illatkombinációkkkal, a másik pedig GreenWay Candle ami szintén prémium minőségben készíti gyertyáit, növényi alapanyagokat felhasználva. Véleményem szerint egy illatgyertyával nem lőhetünk mellé, akár egy barátnő, akár egy édesanya számára nagyon szép ajándék lehet, de szerintem akár magunkat is megajándékozhatjuk vele.

Táska, pénztárca

 kira táska

Egy szép táska, egy új pénztárca mindig jól jön egy Nőnek, hiszen soha nem elég belőle...;) Több magyar márkát is találtam, melyek egyediségükkel és minőségi kivitelezésükkel örömet okozhatnak. A Kíra Bags táskái között találunk letisztult vonalakat és nagyon különleges mintákat is. A Brittas inkább a különleges formáival tűni ki, míg a Hagabag inkább egyszerű és visszafogott vonalat képvisel. A Gabolinart számomra azért tűnt különlegesnek, mert rendkívül széles a kínálata, hiszen vannak feltűnő, praktikus és elegáns darabok, sőt még úgynevezett Sew by my boxok is, ahol az előre megadott anyagokból mi magunk varrhatjuk meg a kívánt táskát.

Ékszer

zema

Zema porcelánékszer

„Diamonds are the girl’s best friend” tartja a mondás. Én azért nem törnék ilyen nagyra, szerintem egy egyszerű, mégis csinos ékszer ugyanolyan öröm tud lenni, mint a gyémánt. Ehhez ajánlanám a Mirc jewellery egyszerű, mégis különleges darabjait. Lehet akár egy Balaton formájú medálunk, egy tacskós medálunk, de kérhetünk szíves zsinórkarkötőt, amiből, ha kettőt kérünk, máris ajándékozhatunk is és kifejezheti akár a szerelmünket, akár egy szoros baráti kapcsolatot. A Nalini Jewelery ékszerei rendkívül különlegesek és egyediek. Az ásványok, drágakövek, nemesfémek felhasználásával készült ékszerek igazán nem csak a megjelenésünkre, de a lelkünkre is pozitív hatással lehetnek. A Moono Jewellery gyönyörű kötélékszereket készít, ami időseknek és fiataloknak is feldobhatja az öltözködését. Ha igazán egyedire vágysz, a kézzel készített Zema porcelánékszerek  magukban hordozzák a nőiességet, a finom eleganciát és az ősi magyar kultúrát, ami tökéletes kiegészítő a mindennapokban vagy különleges alkalmakkor. 

Bőrápolás, smink

pom-pom

Ma már nagyon sok magyar cég termékét lehet megtalálni a drogériák polcain is, szóval az sem jelenthet akadályt, ha valaki nem a fővárosban él, vagy nem szeret online rendelni. A PomPom Natúr és a Yamuna termékpalettájáról is bőrfeszesítő terméket próbáltam, és mindkettővel elégedett voltam. A Soins natúr kozmetikumok és a Phi Cosmetics is 100 %-ban természetes hozzávalókat tartalmaznak, és a bőrünk a legjobbat érdemli.

Most, hogy keresgettem a magyar tervezők termékei között láttam, hogy fantasztikus dolgokat lehet kapni. Nézzetek körül ti is, mert mi megérdemeljük a minőségi, kézzel készült termékeket, a gyártók pedig megérdemlik, hogy vásárlásunkkal támogassuk őket ebben a nehéz helyzetben. 

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram