Boldog Anyák napját!- Anyák napi ajándék ötletek

2018. április 24.
Szerző:  Cukimamik Team
Boldog Anyák napját!- Anyák napi ajándék ötletek
Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk ajándékötleteket, melyekkel anyák napja alkalmából kedveskedhetünk.

 1. Anya- lánya ruha

Nincs egy anyánál nagyobb ajándék, így nyugodtan egy masnival átkötve hódolatot teheted az anya-lánya szetteknek. Különleges alkalmakra vagy hétköznapi viseletre is kitűnő választás, egyedivé teszi az öltözéketeket. A Minnie-me's anya-lánya kollekciói kizárólag minőségi anyagokból készülnek, így érzékeny bőrűek is nyugodtan hordhatják! A kollekciók csak a készlet erejéig rendelhetők, de akkor sem kell megijedni ha elfogyna, mert a Minnie-me's újabb szépségekkel készül.

2. Bögre édesanyáknak

Egy bögre, ami mindig eszedbe juttatja, hogy milyen szuper anya vagy, persze nem mintha szükséged lenne rá, de olyan jó kézbe venni egy feliratos bögrét, ami csupa szeretet. Szeretem a reggeleket. Koránkelő típus vagyok, amikor még mindenki alszik, körülvesz a csend, kiülök az erkélyre egy bögre kávéval a kezemben, és megszervezem a napomat. A bögrékkel le lehet venni a lábamról. Szeretem a figurás, és feliratos bögréket, egy finom kávét valahogy jobban esik ezekből elkortyolgatni. 

3. Anyáknapi kényeztető csomag

Köszönjük meg az édesanyáknak mindazt, amit értünk tesznek minden nap! A HerbArting Mindent köszönök! csomaggal minden nap érezhetik a szeretetünket.
A Mindent Köszönök! csomag tartalma:
1 db HerbArting regeneráló szérum 20 ml
AJÁNDÉK 1 db védőkrém 10 ml
A HerbArting regeneráló szérum különleges nyugtató összetételének és magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően képes enyhíteni a nyár bőrre gyakorolt negatív hatásait. Ráadásul remekül használható minden bőrtípusra, mivel nagyon kevés zsíros összetevőt tartalmaz.

anyáknapja

 

4. Ízesített kávé

Kávé, kávé, kávé...egy chai latte ízesített, őrölt kávé energiát visz az ereidbe, mosolyt csal az arcodra, élénkséget visz a mindennapokba; Anyák napjára tökéletes választás!;)

5. Több egy egyszerű virágcsokornál

Nincs annyi szó, annyi virág a Földön, amivel kifejezhetnénk édesanyánknak mennyire köszönjük azt a sok jót, amit értünk tett, és azt a sok szeretetet, amivel elhalmozott bennünket. Egy virágcsokor egy anyák napi verssel számomra a legszebb ajándék, amit a gyermekemtől kaphatok.

6. Anya- lánya karkötő

Karácsonyra valami különleges dolgot kerestem a kislányomnak...valamit, ami közös, ami egyedi, ami hasznos, és ami csajos. Anya-lánya karkötő volt a választásom, amit azóta is hordunk mindketten. Anyák napja alkalmából most édesanyámat fogom meglepni vele...

anyáknapja

7. A táskából soha nem árt meg a sok...

Mindenki azt fogja kérdezni, honnan van a táskád. Te pedig büszkén azt válaszolod: Anyák napjára kaptam!

8. Ilyen egyszerű a feltöltődés!

Gondolkoztál már azon, hogy mi az, ami téged most igazán feltöltene? Ahol Te lennél a főszerepben, ahol kényeztetnének, a Te kívánságaidat lesnék, ahol 1 óra alatt feltöltődnél... Egy órás kényeztető, frissítő talpmasszázs csodákra képes, amit minden édesanya megérdemel!:)

9. Anyák napi poszter

Egy ilyen kitüntetés minden édesanya szívét megmelengeti és új erővel tölti fel.Egy ilyen kitüntetés minden édesanya szívét megmelengeti és új erővel tölti fel. Csak egy jó fotóra és néhány jellemző tulajdonságra, kedves mondatra van szükség és az örömkönnyek máris garantáltak. 

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram