10 kreatív csináld magad adventi kalendárium

2017. november 24.
Szerző:  TesztelM blog írója
10 kreatív csináld magad adventi kalendárium
Bejegyzésünkben 10 csináld magad adventi kalendáriumot mutatunk be.

Én idén mindenképpen csinálok már a kisfiamnak adventi kalendáriumot. Azért ezt a módot választottam a készen kapható változatokhoz képest, mert így teljes mértékben személyre tudom szabni, hiszen tudom, hogy mit szeret és azt bele tudom csempészni. Félreértés ne essék a csak csokoládéból álló kalendáriumnak is nagyon örülne, viszont én annál kevésbé. Amíg kerestem az ötleteket arra, hogy milyen formát is öltsön majd a végén, nagyon sok jópofa ötletet találtam, Íme a kedvenceim:

1. A WC papír guriga új élete

2. Akár szaloncukrot is rejthet, ez az ötletes megoldás

3. Zacskózható megoldások

 

{adselite}

4. A muffin sütőt is használhatjuk. Csak meg kell találni a megfelelő méretet, vagy készítsük két részletben.

5. Csipeszeljünk!:) Az elkészítéshez dekor ragasztóra, és néhány csipeszre lesz szükséged. Csak egy kis díszítés és nagyon dekoratív módon tudjuk felakasztgatni a kis csomagokat.

6. A játékos kedvű, Lego imádó szülők maguknak is kellemes élményeket szerezhetnek, amikor megcsinálják ezt a kalendáriumot. De akár még a gyermekünkkel is megépíthetjük, amit utána megtöltünk a közös bontogatáshoz.

7. Nyalókarajongóknak

 8. Papírpoharakból készített kis rénszarvasokban is nagyon szép ajándékokat lehet találni.

9. ...akár mindenféle flanc nélkül csak simán becsomagolhatjuk a kis ajándékainkat és elláthatjuk őket számokkal. Szerintem nem sértődne meg egyik gyerkőc sem.

10. Azoknak, akik nem ajándékozni szeretnének, hanem inkább csak egy játékként fogják fel az adventi készülődést:

Igazából egyáltalán nem az a lényeg, hogy milyen formát választunk, a lényeg, hogy élvezzük mi is, és élvezni tudják azok is, akik kapják. A lényeg a boldog készülődés.

Még több bejegyzést a TesztelM Blog írójától itt találtok.

Fotók forrása: Pinterest


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram