Nagy feladatok a kis kezeknek - 15 kézzel készített ajándék ötlet a nagyszülőknek!

2016. december 14.
Szerző:  Cukimamik Team
Nagy feladatok a kis kezeknek - 15 kézzel készített ajándék ötlet a nagyszülőknek!
Mindenki tudja, hogy a nagymamák a kézzel készített ajándékoknak örülnek a legjobban. Teljesen mindegy, hogy mi az, ami készül, ha apró kezek dolgoztak vele hatalmas szeretettel, akkor mindennél többet ér. Hoztunk nektek pár, utolsó pillanatban is elkészíthető, nagyszerű ajándékot, amivel minden nagyszülőnél osztatlan sikert arathatunk, ráadásul elkészíteni is nagyszerű mulatság.

 {adselite}

Küldj egy ölelést! Ha messze lakik és nincs ott bármikor, jópofa ötlet küldeni egy nagy, instant ölelgetést, ami mindig kéznél van, amíg az igazi személyesen is átvehető lesz. Itt találjátok meg a részleteket. 

Egy kis festék, két kicsit láb vagy kéz, egy csipet fantázia, és máris készen van a szuper festmény!

Maradjunk még egyelőre a pici pracliknál, de most ne fessük, hanem rajzoljuk körbe, vágjuk ki, és készítsünk belőle egy gyönyörű családfát, amin a família összes tagjának van helye.

Egy gyönyörű, romantikus kép mindig jól mutat a falon, de ha ez ráadásul a nagymama szeme fényének sziluettjét ábrázolja, akkor biztosan kiemelt helye lesz.  Az ötletet és az elkészítést itt találtuk.

Egy jó kép többet mondhat ezer szónál! Készítsetek személyre szabott, ötletes rajzokat, kis történeteket a gyerek főszereplésével és fotózzátok le. Nem igényel sok eszközt, igazán egyedi, ötletes ajándék és még évek múlva is öröm ránézni.

Egy egyszerű falióra is jó lehetőséget kínál arra, hogy pici átalakítással személyessé téve őket, szép meglepetéssé válhassanak a fa alatt.

Az unalmas, egyszínű bevásárlótáska vagy kötény is új életre kel a szorgos kezek munkája által.

Nem is gondolná az ember, mi mindenre jó egy üres üdítős flakon. Például arra, hogy gyönyörű, virágos képet készítsünk a segítségével.

Van elfekvőben egy halom, színes gombod, amivel nem tudsz mihez kezdeni? Papír, ragasztó, festék, a gyerek és máris készülhet az ajándék!

De elég egy használaton kívüli karton is, hogy csodákat műveljen vele a gyerek.

Egy üveg szeretet, ha a nagyi megszomjazik, csak töltsön egy pohárral!

Egy jópofa hógömb elkészítéséhez sem kell sok dolog, egy kis üveg, némi csillám, ragasztó, a belevaló díszítés, és már mehet is a fa alá!

Bár most nincs éppen fagyiszezon, de ha maradt pár jégrémes pálcikátok, bájos kis angyalkát készíthettek belőle a nagyi karácsonyfájára.

Az átlátszó üveggömbök szintje kiáltanak azért, hogy valamivel töltsük meg őket! És mi lenne szebb karácsonyfadísz, mint amit a kedvenc unokák képe ékesít?

Az egyszerű papírtányérból is fantasztikus alkotásokat lehet készíteni.

Ha megtetszett valamelyik ötlet, még nem késő nekilátni! Jó munkát nektek! 

forrás:pinterest

Mentés

Mentés


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram