Halloween töklámpás helyett faragj ananász töklámpást!

2016. október 22.
Szerző:  Odry
Halloween töklámpás helyett faragj ananász töklámpást!
Halloween másként- Idén dobd félre a tököt, elő az ananásszal! Külföldön egyre elterjedtebb az ananász lámpás faragása, itthon pedig még csak most kezdjük befogadni a halloween szellemességét.:)

Azt hiszem, ha Amerikában élnék, akkor a Halloween lenne az egyik kedvenc ünnepem. Édességgel tűzdelten misztikusan boszorkányos. Hát kell ennél több?  A férjem szerint nem, sőt már ez is sok. Így minden évben marad minden évben a tökfaragás. Már készülök az idei tökfaragásra, itt van ugye a tizenhárom hónaposom, akinek a látókörét folyamatosan tágítani kell, így hát úgy gondolom a tökfaragás rejtelmeibe is időbe be kell vezetni. Persze ő majd csak a tök belsejének kivájásában segédkezhet, szigorúan a kis kezecskéivel.

Mivel azonban modern világot élünk, és úgy néz ki, hogy idén az ananász az új tök. Így ezt is felvettem a listára. Mutatom is, hogyan lehetsz Cukimami, és vihetsz egy kis színt az idei Halloween-i előkészületekbe.

 halloween ananász faragás

 

Halloween tök helyett idén faragj ananászt!:)

Először is az ananász tetejét kell levágni, majd a belsejének kivájása következik.  Az ananász belső falának nedvességét egy papír vagy rongy segítségével próbáld meg felitatni. Innentől pedig már az ismerős lépések következnek. Dekoráld ki egy kés segítségével az ananász lámpásodat, majd tedd bele a mécsest. Végül pedig a tetővel zárd le az ananászodat.

                                                              Halloween


Ne feledd az ananász nagyon egészséges, és még kalóriát is éget! Na ugye hogy Cukimamis?

halloween ananász

 

Arra is van megoldásom, ha nem szeretnél felfordulást.

Kreatív halloweeni dekoráció

Imádjuk a mandarint, nemcsak megenni, hanem dekorálni is.:) Mandarinra és filctollra lesz szükséged. Ebből már a gyerekek is jobban kivehetik a részüket, hiszen, csak a mandarint kell félelmetesre, vagy viccesre megfesteni.

                                                                                  

 

Szellemes lufi halloweenra!

Nálunk már nincsen olyan esemény, ahol ne lenne lufi. Az a kedvenc dekor elemem amióta meg van a kislányom. Még napokkal később is nagy hasznát veszem, mert nagyon jól leköti. Tehát szükséged lesz, narancssárga lufira, zöld papírra, és filctollra. A képlet pedig nagyon egyszerű. A zöld papírból készíts  „hajat”, a felfújt lufit pedig filctolla díszítsd.

                                                                                  


Ha komolyabban ünneplitek a Halloween-t, és a csoki gyűjtés is a program része, akkor a lufikba édességet is rejthetsz.

Kellemes dekorálást!

Forrás: http://www.countryliving.com/diy-crafts/g3740/pinterest-halloween-ideas/ , http://onelittleproject.com/candy-filled-balloon-pumpkins/ 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram