Mi imádtuk! - HerbArting natúr babakozmatikumok

2016. máj. 07.
Szerző:  Cukimamik Team
Mi imádtuk! - HerbArting natúr babakozmatikumok
Manapság hódítanak a natúr- és a bio készítmények. Egyre több ember számára fontos, hogy a szervezete természetes anyagokkal kerüljön közelebbi kapcsolatba. A babakozmetikumok terén sincs ez másként, sőt.


Számos világcég gyárt natúrkozmatikumokat a picik számára, de mi lehetne hitelesebb egy anyánál, aki maga készíti ezeket gyógynövényekből. A HerbArting nem csupán popsikrémet, vagy épp fürdetőt kínál. Mindegyik szívvel-lélekkel készül, anyai odafigyeléssel, 100%-os természetes kozmetikum minősítéssel.

Natúr babakozmetikumok

Annyi méreganyag vesz minket körül nap, mint nap, hogy nem tudjuk őket teljesen kizárni, épp ezért éljünk a döntés lehetőségével! A babák bőre nagyon védtelen, így fontos, hogy számukra valóban csak természetes anyagokból készült kozmetikumokat válasszunk.

natur_babakozmetikumok

A HerbArting termékeinek nem csupán képen mutatták meg a gyógynövényeket, hanem ténylegesen ezek alkotják az alapjukat. Nem csábítanak mesterséges illatanyagokkal, vagy színezékekkel, hagyják érvényesülni a növények természetes aromáját.

Bio babakozmetikumok testközelből

Egy kis ízelítő:

A Popsikenőcsben található többek közt; bio kamilla, bio mandulaolaj, sheavaj, cink-oxid, bio glicerin, gyapjúviasz, ligetszépe-olaj,méhviasz, E-vitamin, B-vitamin. Ennek a kenőcsnek a tégelye úgy lett kiválasztva, hogy a már aktív baba, a lehető legnehezebben tudja leszedni a tetejét - erre is csak egy gyakorló anya gondol. Mind a babafürdető, mind a popsikenőcs már 0 hónapos kortól használható, ápolja, puhítja, hidratálja és védi a pici bőrét.

TERMÉSZETES BABAKOZMETIKUM TESZT

Játssz velünk és légy azon 3 szerencsés nyertes egyike, akik tesztelhetik a HerbArtig popsikenőcsét és babafürdetőjét! Sőt, a tesztelés után a véleményed is fontos számunkra, hogy más anyukák is megismerhessék rajtad keresztül, ezeket a fantasztikus natúr babakozmetikumokat. Így az ajándék mellé egy nemes feladat is társul, meg kell írnod a tapasztalataidat.

Amit tenned kell:

Nincs más dolgod, mint levelet küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, melyben megírod nekünk az alábbi kérdésre a választ:

Hány hónapos kortól használható a HerbArting popsikenőcse és babafürdetője?

A nyereményjáték ideje: 2016. május 09-13.
Sorsolás: 2016. május 13. 19:00 óra

A nyertest e-mailben értesítjük, és nevét ennek a bejegyzésnek a végén is közzétesszük.

Nyereményjátékunk véget ért- 3 szerencsés nyertesünk:

- Lenard Johanna

- Dósa-Prókai Judit

- Tas Boglárka

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk a jelentkezéseteket!

Amennyiben a nyertes 3 napon belül nem jelentkezik, új nyertest sorsolunk helyette.

 

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram