Bemutatjuk Magyarország legjobb játék (web)áruházát!

2016. február 24.
Szerző:  Cukimamik Team
Bemutatjuk Magyarország legjobb játék (web)áruházát!
Éreztem, ahogy az arcomat elönti a pír, a szívem a torkomban dobog: „Maradjatok csendben, itt dolgoznak!” Harsány kijelentés az eladó szájából, mindez egy gyerek játékboltban. Mivan??? Ezt nem gondolod komolyan?!- cikáznak a gondolatok a fejemben. “Nem elég, hogy a sarkamban vagy végig, folyamatosan követed a mozzanataimat, a gyerekeimet stírölöd, még hangot is adsz annak, mert hangosan felkacagtak? Nem szaladgálnak, nem nyúlnak a játékokhoz: BOLDOGOK. Én pedig anya vagyok, és köszönöm ebből nem kérek. Lassan kisétálunk a boltból vásárlás nélkül… Bemegyünk a Duna Plázában lévő játékboltba, és ott anya elkölti a pénzét. Hát így kell egy vevőt elszúrni, és átadni egy jól működő játákboltnak, a Játékboxnak.


Ez a cikk arról a boltról szól, ahol  imádják a vevőket, és a gyerekeket, 24 éves szakmai múltra tekint vissza, és szuper áron hozzájuthatsz bármihez.  

jatek_webaruhaz

Játék a lelke mindennek!

Szeretem azokat a boltokat, amelyeknek lelke van. Legyen szó webáruházról vagy boltról, ahova besétálok. Ahol tárt karokkal várják a gyerekeket, ahol ismerik a csemeték, és a szülők lelkét egyaránt. A Játékbox webshopjában felkészült csapat várja a vásárlókat, a feltett kérdésekre rövid időn belül örömmel válaszolnak, és hatalmas árukészlettel (kb. 30.000) rendelkeznek. Így nem kell egyik virtuális játékboltól a másikba cikázni. A Játékboxban könnyen megtalálsz mindent, a menüpontok jól átláthatóak - játékok széles választéka minden korosztálynak. (csecsemőknek fejlesztő játékok, logikai játékok, barbik, legók, autók stb…)

Személyesen vagy neten?

Vannak dolgok, amelyeket kényelmesen a kanapéról neten rendelünk, de néha jó, ha gyerkőccel betérünk egy játékboltba. Ez nálunk egy programmal is felér. Ilyenkor lehet stoppolni, kívánságlistát készíteni, és apróságokat beszerezni.

jatek_webaruhaz

Játékbox, ahogy mi szeretjük!

1. A felkészült csapat tudja, hogy mi jó a szülőnek és mi kell a gyereknek, épp ezért mindig rengeteg akciós termékük van, amelyből lehet mazsolázni.

2. Vásárlásodért cserében jót várj!- akár a mesében: jó tett helyében jót várj!-Online vásárlás esetén is szuper törzsvásárlói kedvezmények vehetők igénybe.

3. Útbaigazítás esetén mindig kedves és segítőkész emberekkel cseveghetsz- akár virtuálisan, akár személyesen- örömmel segítenek, hogy megtaláld, amit keresel.

4. Az útvesztőben könnyű eltévedni, de nem itt, hiszen a Játékbox webáruház jól kezelhető, könnyű benne kiigazodni.

5. Útravalóul, mint a mesékben plusz szolgáltatásokat vehetsz igénybe: családi összejövetelek, alkalmak megörökítését is vállalják fotó, vagy videó formájában.

Én hiszek a mesékben, és rajtam kívül sokan mások is: a jó elnyeri mindig a jutalmát, legyen szó emberről, boltról, webáruházról. Így történt meg az, hogy a Játékbox a kiskereskedelem Magyar Brand díjas vállalkozásává nőtte ki magát. Üzleteik a Duna Plaza-ban, a Rózsakert Bevásárló Központban és a Csillagvár Bevásárlóközpontban (ez webáruházuk személyes átvételének is a helye) működnek.

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram