Babyberry, egyedi babaszoba kollekciók

2015. február 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Babyberry, egyedi babaszoba kollekciók
A babyberry igazi újdonságnak számít itthon, miután hazai tervezők létrehozták egyedi, elegáns, gyerekszoba kollekciójukat. Szeretnénk bemutatni  Katona Esztert, akinek az volt az álma, hogy egy olyan márkát hozzon létre, amelynek segítségével a szülők megteremthetik a tökéletes harmóniát a babaszobában, ahol minden egyes darab passzol egymáshoz.

 

Babyberry

Eszter 1 hónapja hozta létre a babyberry-t, ami attól is különleges, hogy nem csak egy-egy különálló terméket kínál, hanem teljes kollekciókat, aminek segítségével teljes összhangban lehet berendezni a babaszobát, ahol a lámpától a falmatricán át a kis takaróig, a hímzett textilpelenkától a hálózsákon át a tárolókig minden egy stílust, egy mintavilágot követ. Ráadásul a babyberry világában jelenleg megtalálható háromféle kollekció mindegyike különleges, csodálatos mintavilággal rendelkezik, amiknek hangulata vidám, modern, letisztult és kerüli a kliséket, a motívumoknak, mintáknak köszönhetően pedig mégsem túlzottan kisbabásak, így biztosan jó pár évig díszíthetik a gyerekeink szobáit.

Babyberry

So Gold kollekció: Elegáns letisztult kollekció kisfiúknak és kislányoknak egyaránt

A kollekciókat Eszter és Hegedűs Zsanett tervező közösen álmodták meg, mindegyik darabot itthon tervezték és gyártották, amik kiváló minőségben, sok-sok kézimunkával készültek.

Babyberry

„A babyberry márka megalkotásakor végig arra törekedtem, hogy valós igényekre minőségi megoldást tudjak javasolni. Minden egyes termék mögött rengeteg gondolkodás, tervezés, tesztelés áll, és végig azt tartottam szem előtt, hogy a minőségi alapanyagokat úgy ötvözzük kreatív ötletekkel, hogy a végén harmonikus, szerethető kollekciók születhessenek.”

Babyberry kollekciók:

Babyberry
I Love Books kollekció:
Kislányos kollekció vidám színekben, különleges kiegészítőkkel

Babyberry

City Life kollekció: Vidám városi hangulat, kedves figurákkal és trendi színekkel belevaló babáknak!

Babyberry
So Gold kollekció: Elegáns letisztult kollekció kisfiúknak és kislányoknak egyaránt


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram