Szerezz örömöt gyermekednek!- Igazi levél a Mikulástól!

2014. október 27.
Szerző:  Cukimamik Team
Szerezz örömöt gyermekednek!- Igazi levél a Mikulástól!
Az egyik legkedvesebb gyermekkori emlékem az, amikor este kipucolom a csizmámat, és kiteszem az ablakba, mert hiszem és tudom, hogy a Mikulás éjszaka meglátogat, hogy hozzon nekem valami szép ajándékot. Csak bámulom az ablakot, és annyira izgulok, hogy nem jön álom a szememre. Várok….Várok… Várom, hogy a Mikulást meglessem. Bárcsak még gyerek lennék, és ezek a szép emlékek nemcsak víziók lennének….benéznék a postaládába, és a Mikulástól kapnék egy levelet. Ugye, milyen jó lenne?

A gyermeked kapott már levelet a Mikulástól?

Mit szólnál, ha a gyermeked abban az élményben részesülne, amelyre Te mindig is vágytál gyermekkorodban: Egy igazi levelet kapna a Mikulástól? Létezik egy olyan hely, ahol az álmok valóra válnak, ahol az örömöt boritékolják. A Mikulásiroda arra vállalkozott, hogy minden gyermeknek valóra váltsa legtitkosabb álmát, és meglepje egy levéllel, amit a Mikulás postáz neki.  Feltárjuk a titkot: Hogy is működik ez?

Mikulásiroda

Nincs két egyforma levél, mint ahogy nincs két egyforma gyermek sem! Ezt a Mikulás segítői nagyon jól tudják. Ők azok, akik a Mikulásirodában lelkesen dolgoznak, és minden gyermek részére személyre szabott levelet állítanak össze. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükség van!:)

levél a mikulásnak

Igazi levél a Mikulástól CSAK 4 lépésben!

Az idén cukorka és csoki helyett válaszd a Mikulást! Szóval a Mikulás segítői felkészültek erre a feladatra, csupán néhány perces időt vesz igénybe a rendelés, amelyre a gyermeked nagyon sokáig emlékezni fog!

1. NÉGY féle csomagból kehet választani: a levélcsomagok tartalmában van eltérés

2. Ha kiválasztottad a levélcsomag, HAT féle nagyon cuki levélpapírból választhatsz, melyre kézírást utánzó betűtípussal kerül kinyomtatásra az egyedi szövegezésű levél a Mikulás sajátkezű aláírásával.

3. A levél elkészítéséhez a Mikulásnak néhány információra van szüksége a gyermekedről, ehhez a szülők segítségét kéri a Mikulás.

4. Megadod a pontos címet, hogy hova érkezzen a levél.

Miért is olyan jó dolog ez?

- Gondolj csak bele, Te örültél volna egy ilyen levélnek?

- A gyermeked arcán látni azt a boldogságot, hogy a Mikulás levelet írt neki. Tudni fogja a pecsétet és emblémát látva, hogy a "Nagyszakállas" írt neki!

- 100% örömgarancia

- Külföldre is kézbesít a Mikulás!

Mikor érkezik meg a levél?

A Mikulásiroda a leveleket 2014. november 24-25. között postázza, így december 5-ig biztosan megérkezik a gyerekekhez. A postára adást követően értesítő e-mailt kapsz a várható kézbesítésről.

Ha eddig már eljutottál, most biztos megkérdezed magadban, hogy megéri ez neked?

A levélcsomagok tartalmától függően változik az ár. A Mikulás minden gyermekre gondolt, így a szülők pénztárcájuknak megfelelően tudnak csomagot választani. Az teljes árat ITT találod meg. (a linkre kattintva, egyből a bruttó összeget találod!)

Juhhééé, az idő rohamosan fogy, a Mikulás segítői gőzerővel dolgoznak. Ha Te is szeretnéd meglepni gyermeked, akkor a Mikulásirodával vedd fel a kapcsolatot. Klikk IDE!;)

Hohohohoho, azt elfelejtettem mondani, hogy felnőtteknek is lehet Mikuláslevelet rendelni, így ha valakinek szeretnétek bebizonyítani, hogy a Mikulás igenis létezik!, még az is lehetséges….:)

Az olvasás közös élmény!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram