Napfényvédő huzat az autók hátsó ablakához

2018. június 04.
Szerző:  Cukimamik Team
Napfényvédő huzat az autók hátsó ablakához
Bejegyzésemben egy napfényvédő ablakhuzatot mutatok be nektek, ami megvédi a hátsó utazókat, többnyire a gyerekeket a beszivárgó napsütéstől. 

Kínszenvedés beülni az autóba nyáron. Nem is magamat sajnálom, annál inkább a gyerekeket. Persze lehetne klímát használni, de én személy szerint, ha gyerekkel utazok nem kapcsolom be. Az egy dolog, hogy meleg van, és kiszellőztetem az autót, de ha nem teszek fel a hátsó térbe valamit az ablakra, a napsütés égeti a gyerekeket, és zavarja őket. Próbáltam az autós napellenzőt, de sajnos méretben nem passzolt a mi ablakunkra, pelust raktam fel, de zavarta a gyerekeket, hogy nem látnak ki, na és persze lehúzni sem lehetett az ablakot.

 autóshuzat

A nagyobbacskák mozognak, és persze panaszkodnak, hogy a szemükbe süt a nap,míg a bébi csak izzad, és ordít egy idő után. Gyors megoldásra volt szükségem, mert több száz kilométert így igencsak nehézkes letutazni. Így találtam még tavaly az interneten az albakhuzatot, ami azonnali megoldást kínált. Megrendeltük, és azóta is ezt használjuk. Évszaktól függetlenül bármikor használhatjátok.  Ha nincs lesötétítve az autós ablaküvegetek, és próbálkozol pelust felrakva megvédeni gyermekedet az erős napsütéstől, hogy ne süssön a szemébe a nap, ne égesse a napsütés az üvegen keresztül a gyermekedet, akkor ez az árban elérhető praktikus megoldás jól jöhet. 

autóshuzat

Fotó: ablakhuzat.hu

Mi kipróbáltuk, nekünk ez van az autónkon, így bátran merem ajánlani gyermekes sorstársaimnak.  A rugalmas ablakhuzat egyedi méretben készül, így minden autótípusra könnyen felszerelhető. Ami a tapasztalatom: a hőség ellen nagyon jól véd, egyáltalán nem engedi be az erős napsugárzást, és emellett nem akadályozza meg, hogy az ablakot fel és lehúzd. Ha pedig lehúzzátok az ablakot, nem kell attól tartanotok, hogy bármilyen rovar, bogár berepüljön.  Az autó hátsó ajtajára kívülről van biztonságosan felszerelve. Ára: 4.990 Ft, melyet az ablakhuzat weboldalán tudtok megrendelni.

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram