A legcukibb környezetbarát játékok- Pojga játékok

2018. máj. 20.
Szerző:  Cukimamik Team
A legcukibb környezetbarát játékok- Pojga játékok
A Pojga játékok nem hiányozhatnak egyetlen gyermekszobából sem. Különlegességük abban rejlik, hogy minden egyes darab egyedi készítésű,természetes anyagokból készült,stílusos, és nagyon sok szituációban alkalmazható.

Még főiskolás koromban a Kapolcs fesztiválon beszereztem egy Waldorf babát magamnak. Nem tudtam, hogy a későbbiekben még nagy hasznát fogom venni a gyermekjóga foglalkozásokon, később a gyerekeimnél, de a Waldorf babák jellegzetes egyszerű vonása engem is magával ragadott. Tetszett, hogy a kreativitásomnak teret engedve, számtalan szituációban alkalmazhatom, és a gyerekek is imádták és imádják az én kis manócskámat.

pojga

A Pojga játékok segítségével életre keltheted gyermeked képzelőerejét, hogy varázslatos kalandokat éljen át. Ezek az esztétikus fajátékok szívvel lélekkel készülnek magyar fiatalok keze munkája, akik Kolozsvár egy pici manufaktúrájában örömmel készítik a játékokat apró kezek felhasználóinak.

pojga

Minden darab egyedi, fából, gyapjúból készült, természetes anyagokkal színezve és tung olajjal kezelve, ami 100 % természetes, környezetbarát így a gyerekre nézve semmilyen káros hatása nincs.

pojga

A gyerekek legtöbbször játékokon keresztül játsszák el azt, ami velük történik. A Pojga babák és állatok arcának vonásai leegyszerűsítettek, ezzel is teret engedve a gyermek fantáziájának, hogy érzelmeit, élményeit egyszerűen kifejezze bennük.

pojga

A kedves és melegséget sugárzó játékokkal történeteket mesélhetünk, alkothatunk közösen. Olyan állatokat, embereket kelthetünk velük életre, hétköznapi életből meríthetünk történeteket, melyek könnyen utánozhatóak.

A Pojga játékok megvásárolhatók az Anya Paradicsom webáruházban, ahol nagyon sok egyéb, minőségi fejlesztő játékot lehet kapni.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram