Újabb baba-mama pad került átadásra

2018. április 08.
Szerző:  Cukimamik Team
Újabb baba-mama pad került átadásra
A Monello baby&more-nak egy újabb álma vált valóra azzal, hogy átadásra került Húsvét másnapján a Láthatatlan Munka világnapja alkalmából, A Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete és a Belváros Önkormányzata támogatásával Budapest Belvárosában, a Honvéd téri játszótéren elsőként, profiljához híven egy szintén praktikus és hiánypótló, a szoptatást és a babagondozást segítő speciális pad, a „Mama-Baba Pad”.   

A Mama-Baba pad átadón olyan ismert édesanyák is megtiszteltek minket a jelenlétükkel, akik nagyon közel állnak a Monello  baby&more szívéhez. Bárdosi Ildi, Maja babával érkezett és elmondta, hogy milyen nagyszerű kezdeményezésnek tartja az ilyen Mama-Baba Padok létesítését, hiszen milyen fontos, ha megfelelő helyen, kényelmesen tudja az anyuka megszoptatni a babáját miközben láthatja, hogy a nagyobb gyermeke nyugodtan játszik. Dobó Ági, Bubu és Nini édesanyja szívesen vett részt az átadón, mert örül, ha az ehhez hasonló kezdeményezésekkel kapcsolatban  a hangját hallathatja hiszen elképesztően kemény munkának tartja, amit az édesanyák napi 24 órában az év 365 napján végeznek. Ez pedig pont egy olyan létesítmény, ami segíti az anyukák mindennapjait. Marton Adrienn felelevenítette fiai, Maxim és Noel pici korát, és nagyon örült neki, hogy most már az anyukáknak lehetősége van ilyen Mama-Baba padok használatára.

Az esemény ötletgazdája a praktikus, hiánypótló baba-mama textil termékek gyártója, a Monello baby&more. Épp olyan egyedi termékeket gyártanak, mint amilyen ez a pad is, termékeik között szerepel a diszkrét szoptatás segítő Szoptatós Poncsó, a szoptatás kényelmét fokozó Szoptatós Karpárna és az egyik legismertebb termékük a pihe-puha anyagáról és az „álompor hatásáról” híres Babamelegítő Kiscsillag is.

A Mama Baba Padot az eseményen már fel is avatták az anyukák. Kényelmesnek érezték a szélesített karfát szoptatás közben, a pelenkázó pedig a nagyobb babák számára is megfelelő méretű volt.

A Fiatal Családosok Klubjának Egyesületének alapítója, Újbuda alpolgármestere, Király Nóra elmondta, hogy 5 gyerekes édesanyaként pontosan tudja, hogy mit jelent, ha az édesanyák és a babák otthonukon kívül is kényelmesen és komfortosan érezhetik magukat és hangsúlyozta az anyatejes táplálás fontosságát, melyet ezzel az egyedülálló baba gondozást segítő újdonsággal szeretnének támogatni.

A Monello baby&more tulajdonosa, Voit Eszter fontosnak tartja az anyukák visszajelzését a Mama Padra, épp úgy, mint ahogy a termékekre is. Hiszen a termékfejlesztéseik során is bevonják az anyukákat, figyelnek a visszajelzéseikre, hogy ezeknek megfelelően tökéletesítsék a termékeiket. Szeretnék, ha ez a Mama Pad esetében is így lenne, várják a javaslatokat az újabb Padok kihelyezésére a helyszínt illetően is a Mama-Baba Pad Facebook oldalán mindenki megtalálhatja őket.

Reméljük, hogy a jövőben minél több Mama Pad kerül átadásra az önkormányzatok támogatásával országszerte, nem csak a Láthatatlan munka Világnapja alkalmából.

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram