Engedd szabadjára a benned rejlő nindzsát!

2017. augusztus 31.
Szerző:  Cukimamik Team
Engedd szabadjára a benned rejlő nindzsát!
Magyarországon szeptember 21-én lepik el a mozikat NINJAGO hős harcosai. Addig sem kell unatkoznod, míg a hamarosan mozikba kerülő A LEGO® NINJAGO® Filmre várunk: a film inspirálta készletek segítségével megismerheted NINJAGO félelmet nem ismerő harcosainak világát, elsajátíthatod nindzsa-erőiket és megtanulhatod harcművészetük, a Spinjitsu legtrükkösebb fogásait is. De mi kell ahhoz, hogy te is igazni nindzsa legyél? Találd meg te is a belső nindzsád, és vedd fel a harcot a gonosz Lord Garmadon ellen!

A Warner Bros. Pictures legújabb animációs kalandja kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmakat tartogat. A NINJAGO városért folytatott küzdelem bevetésre hívja a fiatal Mester építőt, Lloydot - a Zöld Nindzsát - barátaival együtt, akik mind titkos nindzsa harcosok. A bölcs Wu mester irányítása alatt kell legyőzniük a legfőbb gonosz hadurat, Lord Garmadont, aki mellesleg hősünk, Lloyd apja. A modern nindzsák zabolátlan csapatának most meg kell tanulnia uralkodni egóján, és össze kell fognia ahhoz, hogy felszabadítsa Spinjitzu belső erejét.

A LEGO® NINJAGO® Film készletek játékosan járulnak hozzá a gyermekek képzelőerejének fejlődéséhez. A színes szettek lehetővé teszik a szórakoztató építést, ezzel is támogatva a gyerekek képességeinek kibontakozását. A készletek leginkább a 7-14 éves gyerekek számára biztosítanak felhőtlen szórakozási és építési lehetőségeket. A LEGO® NINJAGO® Film készletek közös játékra hívják a kicsiket és nagyokat egyaránt, így is fejlesztve szociális készségeiket: a történetmesélésen és szerepjátékokon keresztül a tanulás szórakozássá válik. Emellett a gyerekek a #BENINJA hashtag használatával és követésével egyesíthetik erőiket más hős harcosokkal, valamint nem maradnak le a nindzsák világának legizgalmasabb eseményeiről.

A közös játék során elképesztő kalandban lehet részetek! Segítsetek fenntartani a város rendjét: a Vízenlépő (70611) szett segítségével járőrözhettek a csatornákon, és időben leleplezhetitek a cápahadsereg mesterkedéseit. Nyershalnak és a Cápasereg Gengszterének esélye sincs a nindzsák és a Vízenlépő ellen! A cápahadsereg nem viccel, ha bosszúról van szó: katonái a Manta Ray bombázó (70609) készletről bombázzák a várost. Hőseink nem hagyják védtelenül a várost: ez ellen a támadás ellen már több fronton kell visszavágniuk a mindenre elszánt nindzsáknak: a levegőben vessétek be Jay szupergyors Villám repülő (70614) szettjét, a szárazföldön pedig a Tűzgép (70615) készlet tűzágyúival bírhatjátok meghátrálásra a rettegett sereget! Az igazán elszánt harcosok a főhős, Lloyd bőrébe is belebújhatnak: szálljatok szembe a legfőbb gonosz Lord Garmadonnal a Zöld Nindzsa mechanikus sárkány (70612) készlettel!

Forrás: Sajtótájékoztató

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram