Kézműves kozmetikai termékek a kávé frissítő erejével

2017. augusztus 21.
Szerző:  Cukimamik Team
Kézműves kozmetikai termékek a kávé frissítő erejével
Kávé reggel, kávé délben,kávé este. Ha számodra is többet jelent a kávé, mint egy csésze energiabomba, akkor a HerbArting kávés tusfürdőjét és arctisztítóját mindenképpen Neked ajánljuk!

A múlthéten teszteltem a HerbArting újdonságait. Nem volt nehéz rávenni, hogy magamra kenjem a nem túl bizalomgerjesztő masszát, de kávéfüggő lévén, itthon a fürdőszobában is megtalálható a kávé kozmetikai célokra. A HerbArting minden terméke ökológiai gazdálkodásból származó növényekből kézzel készül, nem tartalmaz mesterséges anyagot, 100 % természetes összetevőkből áll. Érzékeny bőrűek is használhatják!

Na lássuk, mi lett a teszt eredménye:

HerbArting kávés tusfürdő

herbarting kávés tusfürdő

A bőr egyszerre válik puhábbá, feszesebbé, és egészségesebbé. Imádtam reggel és este egyaránt használni. Apró kávészemcséinek köszönhetően leradírozza a bőrfelszínről a felső hámréteget, ezáltal a bőrünk bársonyosabb tapintásúvá válik. A kávés tusfürdő finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll, melyet lágyan radírozó kávészemcsék tesznek teljessé. A fürdés alatt kellemes kávé illat járta át a zuhanykabint, azonban megtörülközve nem lesz olyan illatod, mint egy csésze kávénak, kellemes aromája enyhén érezhető a bőrön.

HerbArting kávés arclemosó

  • kávés arclemosó

Simábbá és hidratáltabbá varázsolta a bőrt, anélkül, hogy irritálta volna. Az arclemosó géles állagú, apró kávészemcséket tartalmaz, melynek köszönhetően gyengéden és finoman átradírozza, és tisztítja az arcbőrt. A nappali sminket kiválóan eltávolította, használatát követően a bőröm puha lett, és frissebbnek éreztem magam.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram