Mama-baba padot avattak fel Újbudán a Beregszászi téri játszótéren

2017. augusztus 01.
Szerző:  Cukimamik Team
Mama-baba padot avattak fel Újbudán a Beregszászi téri játszótéren
Az Anyatej Világnapja alkalmából átadásra került Magyarország első Baba-mama padja Újbudán. Ez egy egyedülálló lehetőség az édesanyáknak, hogy nyugodtan tudják szopiztatni és tisztába tenni kisbabáikat a játszótereken.

monello baby&more

A tervek szerint országszerte további Mama Padok kerülnek a közeljövőben átadásra. Az esemény ötletgazdája a praktikus, hiánypótló baba-mama textil termékek gyártója a Monello baby&more. Épp olyan egyedi termékeket gyártanak, mint amilyen ez a pad is, termékeik között szerepel a diszkrét szoptatás segítő Szoptatós Poncsó, és a szoptatás kényelmét fokozó Szoptatós Karpárna is. Az átadó a  Fiatal Családosok Klubja támogatásával jött létre. A sajtó tájékoztatót megnyitotta  Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesületének alapítója, Újbuda alpolgármestere. Részt vett továbbá Dunai Mónika, országgyűlési képviselő, Női Méltóságért albizottság elnöke, Bábiné Szottfried Gabriella, Egészségügyi Szakmai Kollégium Védőnő Tagozat elnöke és Baby Gabi két iker gyermek édesanyja is!

monello baby&more


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram