Ha neked sincs időd boltokat járni a gyereked mellett...

2012. április 08.
Szerző:  Cukimamik Team
Ha neked sincs időd boltokat járni a gyereked mellett...
Minden anyuka ismeri azt az érzést, hogy körül szeretne nézni a boltokban, kicsit ki mozdulni, venni egy két dolgot magának vagy esetleg párjának valamilyen alkalomra,azonban nem tud elszabadulni a gyereke mellől. Manapság az online vásárlás sok mindenre megoldást nyújt, hiszen kényelmes, gyors, biztonságos és sok esetben olcsóbb, mintha a rendes boltban vásárolnánk. Ha nincs ötleted, hogy mint vegyél párodnak, ami praktikus, szép és megfizethető, akkor olvasd el a következő bejegyzésünk.

Természetesen attól is függ, hogy milyen stílusú kiegészítőket hord a partnerünk, azonban egy csokornyakkendővel semmikor nem tudunk mellé lőni. Klasszikus, elegáns és rengeteg alkalomhoz lehet viselni. A kiegészítő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit és ez a klasszikus darab éli reneszánszát manapság. Ha a csokornyakkendőről beszélünk a legtöbb embernek rögtön a magas fokú elegancia jut eszébe, pedig manapság már teljesen a hétköznapi divat részévé vált. Rengeteg ruha darabbal lehet kombinálni, legyen az egy öltöny egy esküvőre vagy csak egy fehér ing egy kerti partiba.

Ha a te párod sem szeret órát hordani a csuklóján a nyári melegben, hiszen zavarja, hogy be melegszik alá a keze a legjobb megoldás egy zsebóra. A 16. század első felétől kapható ez a kiegészítő, amit bárhova fel lehet csíptetni a hozzátartozó láncnak köszönhetően, így sem a kellemetlen meleg érzés, sem a kedvenc darabunk elvesztése miatt nem kell aggódnunk. Az ilyen típusú órákhoz elemre sincs szükség, kézzel kell felhúzni és egy felhúzással akár 30 órát is üzemelhet a kiegészítő.

Ha már hallottad partneredtől, hogy miért kell egy egész pénztárcát cipelnie a játszótérre, amikor csak egy kis pénzre lenne szüksége, ha netán megállnátok egy fagyira vagy venni valamit a kis boltban akkor a pénzcsipesz egy kiváló ajándék lesz neki. Ez a kiegészítő könnyű, nem húzza le a zsebet és kis helyen is elfér. Manapság már rengeteg stílusú pénzcsipesz közül tudunk válogatni, azonban vásárláskor fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagból készült a termék. Ha nem elég strapabíró az anyag, könnyen meghajolhat amikor egy nagyobb köteg pénzt tesznek bele.

 Egy fontos dolog, amit semmi képpen se felejtsünk le a listánkról, ha párunk szereti a vagány ,de stílusos kiegészítőket. Ez nem más mint egy paracord karkötő.
A paracord karkötők egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években, leginkább a fiatalabb, vagány férfiak körében. Aki látta a Mad Max című filmet, az tudja,hogy a főszereplő azaz Tom Hardy is ilyen karkötőt viselt végig a filmben. Azon kívül, hogy szerepel a filmben és jól néz ki, a legtöbb ember nem is tudja, hogy milyen hasznos tud lenni a mindennapokban, főleg ha szeretünk kirándulni. A karkötőt a paracordon kívül taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen legtöbbször egy 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinórból készül, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet.
Nagyon fontos, hogy jó minőségű anyagból készült darabot válasszunk, ezzel védve párunk biztonságát és, hogy a termék színe ne fakuljon ki egy-egy meleg nyári napon.

 

Egy utolsó dolog, ami egy nélkülözhetetlen kiegészítő amikor öltöny- nyakkendő összeállításról beszélünk, az nem más mint egy mandzsettagomb. Egy ilyen kiegészítő férfiasságot, eleganciát és egyediséget tükröz főleg, ha egy különlegesebb darabot választunk. Van néhány olyan alkalom, amikor egy mandzsettagomb kiválóan kiegészíti a megjelenésünket, legyen szó esküvőről, állás interjúról vagy akár évfordulóról. Egy különleges mandzsettagomb remek ajándék tud lenni bármilyen alkalomra.

 

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram