Ez úgy tökéletes, ahogy van!- Megnyitott a Babyberry és barátai showroom

2017. április 24.
Szerző:  Cukimamik Team
Ez úgy tökéletes, ahogy van!- Megnyitott a Babyberry és barátai showroom
Katona Eszter soha sem tudja, hol a "Megállj!"- szerencsére:)-, mert most a Babyberry szervezésével 15 magyar tervező összeállt, és megnyitották a baba-és gyerekszoba bútorok és kiegészítők boltját a Babyberry és barátait. Elugrottam megnézni a boltot, és nem csalódtam, sőt minden képzeletem felülmúlta.

A BABYBERRY és barátai Buda szívében, a Széna tértől pár percre található a Szilágyi Erzsébet fasoron. A showroomba jó belépni, nem egy nagy "hodály", annál inkább családias, és eszméletlenül ízléses. Elsősorban tematikusan baba-és gyerekszoba berendezéseket, valamint kiegészítőket lehet kapni. Nekem kifejezetten tetszett, hogy nincs "giccsparádé", a termékkínálat pont jó és stílusos.

babyberry és barátai

A termékek a boltban meg is vásárolhatók, illetve egyedi igényekhez igazodva meg is rendelhetők. 


A gyerek szobán kívül rábukkantam olyan holmikra is, amelyek anyáknak valók. és nagyon-nagyon hasznosak. Pl. babanapló, szoptató poncsó, szoptató párna.  Az üzletben egyébként szuper kis intimsarok van kismamáknak kialakítva, ahol bátran megetetheti gyermekét, illetve egy pelenkázó is rendelkezésre áll, ha szükségeltetik.:)

babyberry és barátai
A kínálat széles, és minden egyes dizájner cucc garantáltan egyedi, egyszerűen nincs két egyforma. Bár 15 különböző márkáról van szó, mégis a kapható termékek stílusban összeillenek, nagyon jól kiegészítik egymást, itt aztán tényleg minden harmonizál mindennel. Lehetőséged nyílik, hogy a termékeket megnézd, megfogd vagy felpróbáld. Aki most tervezi a babaszoba kialakítását, érdemes betérnie, aki pedig a gyerekszobát szeretné feldobni, annak is érdemes szétnéznie.

babyberry és barátai

Akkor most jöjjön a 15 tervező:

showroomban a babyberry barátai Anabee, Babies on Board​, ​babyberry, Crooocus​, ​CUCC, ​debaba KRAFT, ​Dream Decor​, ​Fl’Art Design, ​GitaMom csepphinta,​ Justa​, ​KarlaLina​, ​mamzi, ​NOOK furniture​ és ​Siller baby and child.


Nyitva tartás:
Hétfő:10:00-15:00
Kedd:12:00-19:00
Szerda: 10.:00-15:00
Csütörtök: 12:00-19:00
Péntek: 10:00-15:00
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap: ZÁRVA

Bolt címe: Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 25.

Elérhetőség: https://babyberry-es-baratai.hu/

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram