Tovább bővült a Tchibo webáruház ágynemű kínálata

2017. február 08.
Szerző:  Cukimamik Team
Tovább bővült a Tchibo webáruház ágynemű kínálata
Az én ágyam az én váram: ezzel az elnevezéssel indult útjára a Tchibo webáruház vadonatúj kínálata. És hogy mi mindent tartogat számunkra? Finom, természetes anyagból készített ágyneműk, üde színek és minták, ágynemű hozzáillő lepedővel, elegáns színkombinációk, játékos megoldások a gyerekszobába, hálószobabútorok. Hát, kell ennél jobb hangolódás a tavaszra?

 

A Tchibo webáruház vadonatúj kínálata

 

tscibo lepedő
Most akár több színben is választhatunk magunknak jó minőségű gumis jerseylepedőt. Tiszta biopamutból készült, rugalmas, kötött anyaga teszi ezt a lepedőt puhává és selymessé - így képez ideális alapot a jó alváshoz. A lepedő nem igényel vasalást, gyűrődésmentesen illeszkedik, a körbefutó gumírozásnak köszönhetően pedig egyszerűen felhúzható. Egy álom, menta, törtfehér és korall színben.

tshibo ágynemű


Ez a kétoldalas renforcé ágynemű igazán jó választás a minőség híveinek. A tiszta biopamutból álló, finom, sűrű szövésű anyagból készült különösen puha, könnyű és sima ágynemű jó éjszakáról - különböző oldalaival pedig változatosságról is - gondoskodik. Az ágynemű egyszerre hőmérsékletkiegyenlítő és nedvszívó, cipzárjai segítségével pedig könnyen és gyorsan felhúzható a párna- és a paplanhuzat.

tscibo tároló
2 fiókrendező doboz szettben, hogy véget érjen a káosz! Ilyen egyszerűen rakhatunk rendet a fiókban: ebben a két dobozban áttekinthetően tárolhatók a fehérneműk, zoknik vagy kiegészítők. A fiókrendező dobozok alja és oldalfalai megerősítettek, fogantyújuknál fogva könnyen kihúzhatók, ha pedig éppen nincs rájuk szükség, helytakarékosan összehajthatók.

tshibo ágynemű

Ezt a kétoldalas jersey ágyneműt a tiszta biopamutból álló rugalmas, kötött anyaga teszi puhává és selymessé, így gondoskodik a pihentető éjszakákról és a jó alvásról. A párna- és paplanhuzat nem igényel vasalást, a cipzáraknak köszönhetően pedig könnyen és gyorsan felhúzható - különböző oldalaival pedig változatosságot biztosít.
Még több ágynemű itt található.

Még több ágynemű itt található.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram