Hepphabit - A játékos kreativitás találkozása a textilen

2016. október 13.
Szerző:  Cukimamik Team
Hepphabit - A játékos kreativitás találkozása a textilen
Ismerjétek meg Ridovics Esztert, aki mert újítani, mert váltani, merte követni az álmait, ő a Hepphabit megalkotója. Eszti egy igazi tervező, akinek nem csak szépérzéke, de a tudása is adott ahhoz, hogy csodás darabok kerüljenek ki a kezei közül. Ezt pedig vehetitek szó szerint, hisz minden Hepphabit termék kézzel készül és teljesen egyedi.

 {adselite}

hepphabit
Egy kis visszatekintés

Eszter 2006-ban végzett a MOME- n, textil (kötöttruha tervező) szakon, 2011-ben pedig, Angliában is szerzett egy diplomát, divat szakon. A Hepphabitnak korábban (2006-2009) volt egy elődje, Hepp néven, ekkor hárman dolgoztak és alkottak lakberendezési tárgyakat és ruhakollekciókat. A váltást a fiai érkezése hozta meg számára - ők most 5,5 és 3,5 évesek.

hepphabbit

Mi is a Hepphabit?

Körülbelül egy éve kezdett bele újra a munkába. "Sok mindent máshogy gondolok ma már, máshol vannak a prioritások... teljesen beleszerettem a mintagyártásba, s annak egy nagyon sok érzékenységet adó, játékos lehetőségeket rejtő műfajába, a pecsétkészítésbe." A Hepphabit márka mögött, saját tervezésű és kivitelezésű mintázott anyagok s az azokból készült táskák bújnak meg.

hepphabbit

Van egy felnőtt és egy gyerek vonal. A felnőtteknek  bélelt 100% len és 100% pamutvászon táskák, a gyerekeknek 100% pamutvászonból ovis, sulis, és torna zsákok készülnek, de vannak további tervek is a termékskála bővítésére, hisz ez a fajta anyag-játékosság, határtalan lehetőséget biztosít.

"Itthon dolgozom a kis műhely sarkomban, ahol a család bármikor elérhet, ha akar, de a munkához szükséges békét is meglelem.  Jelenleg a mintatervezést élvezem a legjobban, ez az ami új számomra, hiszen korábban ruhákkal foglalkoztam, ami kész méteráruval való munkát jelentett. A mintakészítés az, ami megmozgatja a bennem lévő kreativ energiákat, hiszen maguk a táskák viszonylag egyszerű alapformák, amiken így jól tudnak érvényesülni a minták. Mivel minden egyes darab kézzel nyomódik, így nincs két teljesen egyforma, mindegyik egyedi és különleges."

hepphabbit

Eszter sok pozitív visszajelzést kap a vevőitől, neki a legkedvesebb mégis a nagyobbik fia lelkesedése, aki minden új mintát, elkészült táskát, zsákot komolyan szemrevételez,  és elmondja a véleményét. "Van is egy  kedvenc mintám, a tulipán, amit a tőle kapott rajzból készítettem."

Eszter jelenleg a téli kollekción dolgozik, mindkét vonalon lesznek új, téliesebb darabok, illetve Mikulásra meglepetés, de emellett továbbra is elérhetőek az eddig megismert termékek.

A Hepphabit felnőtt táskáit megtalálod a 2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/hepphabit, a gyermekeknek szánt zsákokat pedig, a 2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/heppovizsak oldalon.

Ha átfogó képet szeretnél kapni a termékekről, látogass el az etsy.com/shop/hepphabit webáruházba.

 

Mentés

Mentés

Mentés


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram