SQUIZ – Forradalmasítja a bébiételeket és a pürésített ételeket!

2016. július 15.
Szerző:  Cukimamik Team
SQUIZ – Forradalmasítja a bébiételeket és a pürésített ételeket!
Minden bizonnyal sok Édesanya vásárolt már gyümölcspürét tasakos kiszerelésben. Miért ne? - hiszen kényelmes, megvan a napi rost egy része, finom és javarészt még a legfinnyásabb gyerek is megeszi.

{adselite}

Az újrahasználható SQUIZ ételtasakok kitalálója egy szülésznő, aki 5 gyermek édesanyja. Elsőkézből jött tehát az az ötlet, ami megkönnyíti és egyszerűbbé teszi az életünket. Hogy miért? Praktikus, környezetkímélő, egészséges, szórakoztató és gazdaságos.

A SQUIZ lehetővé teszi, hogy akár bébiételt, akár nagyobb gyermekek uzsonnáját magaddal vidd bárhová: zöldség- és gyümölcspüré, joghurt, smoothie – csak a fantáziád szab határt!

Mi is tulajdoképpen a SQUIZ ételtároló?

squiz_eteltasak

A SQUIZ egy francia márka, az ételtasakokat Svájcban gyártják és Franciaországban csomagolják. A 3 darabos szett kb. 150 egyszer használatos ételtasaknak felel meg. (általános megfigyelés alapján)

- Nagy, 130 ml űrtartalom. Ideális bébiételekhez, ovis, kisiksolás finomságokhoz, vagy épp nektek egy napközbeni, egészséges nasihoz. (gyümölcs- vagy zöldségpüré, almaszósz, smoothie, joghurt...stb.)

- Kíméli a Földet. Töltsd meg, edd meg, mosd ki és töltsd újra. Könnyedén tisztítható egy üvegmosó kefével vagy a mosogatógépben.

- Időt takarít meg. Egyetlen ételtasakban tárolhatod, fagyaszthatod, melegítheted, szállíthatod és kínálhatod az ételt.

- Kíméli a pénztárcádat. Ha saját magad főzöl vagy nagy mennyiségben vásárolsz, amit aztán kiporciózol, azzal sokat spórolsz. A SQUIZ olcsóbb, mint az üveges bébiétel vagy a készételes tasakok a boltból.

Hogyan kell megtölteni a SQUIZ ételtasakot?

Ajánlott: kanállal a nagy nyíláson keresztül adagolva, vagy direkt beleönteni az ételt a nagy nyíláson keresztül. Opcionális: a szívókán keresztül tasaktöltő gép segítségével.

squiz_eteltasak

- könnyű a tisztítása
- egyszerű a megtöltése
- dupla zipzár a biztos tartásért

Olyan sok helyen használhatod a SQUIZ-t!

Irodában vagy sportoláskor, piknik vagy kirándulás alkalmával, a SQUIZ-t bárhová magaddal tudod vinni. Töltsd meg a tasakot smoothie-val, joghurttal, saláta dresszinggel, ketchuppal vagy a kedvenc diétás ételeddel – praktikus és könnyű, ráadásul klassz a mintája is.

Miért válaszd a SQUIZ-t?

squiz_eteltarolo

- praktikus: nincs elkenődött étel és útközben is fogyasztható
- egészséges: töltsd meg saját magad által készített étellel, amiben nincs tartósítószer vagy hozzáadott cukor
- pénztárcabarát: olcsóbb, mint az eldobható tasakok
- kevesebb hulladék: kb 50. alkalommal használható újra
- biztonságos: BPA, PVC és ftalátmentes
- magas minőség: Svájcban gyártott, 100% európai eredetű alapanyagokból

 

 kép forrás: squizknijpzakjes.nl


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram