Újdonságok

Hogyan mossunk érzékeny bőr esetén? 
Igen, létezik letehetetlen könyv – elolvastuk az Ubukubu zűrkalandjait
Decemberben újra jelentkezik a tavalyi év szuperprodukciója, az Álomutazó című mesemusical. Idén hat előadást terveznek, amiből három már teltházas. Szabó Győző megrendezte élete első klipjét és december végéig meghosszabbítják az Andrássy Élményközpontban látható Future Park interaktív játszóteret – hangzott el az eseményeket jegyző TulipánTündér produkció sajtótájékoztatóján.
Bejegyzésemben bemutatom a Móra Könyvkiadó 2 foglalkoztató füzetét, melyek kis helyen elférnek, praktikusak, és a strandtáskában a VIP sarokban kapnak helyet nálam.;)
Bejegyzésemben egy napfényvédő ablakhuzatot mutatok be nektek, ami megvédi a hátsó utazókat, többnyire a gyerekeket a beszivárgó napsütéstől. 
Bejegyzésemben bemutatom a Móra Könyvkiadó újdonságát- A pösze nyuszi és más történetek-, amely az igazi örökmozgók számára készült. Imádom, minden este ezt kell olvasnom a gyerekeknek. Ajánlom minden (nemcsak) fiús anyukáknak!:)
A Pojga játékok nem hiányozhatnak egyetlen gyermekszobából sem. Különlegességük abban rejlik, hogy minden egyes darab egyedi készítésű,természetes anyagokból készült,stílusos, és nagyon sok szituációban alkalmazható.
A célok között szerepel, hogy lecserélik az egyszer használatos műanyag tasakokat, és újrahasznosított vagy fenntartható forrásból származó bio anyagokat alkalmaznak minden műanyag alapú csomagolás helyett.
Bemutatunk Nektek egy remek, hiánypótló, gyerekeknek készült Képes Heti Tervezőt, melynek segítségével a legkisebbeknek is játékosan varázsolható átláthatóvá a családi menetrendet.
A Monello baby&more-nak egy újabb álma vált valóra azzal, hogy átadásra került Húsvét másnapján a Láthatatlan Munka világnapja alkalmából, A Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete és a Belváros Önkormányzata támogatásával Budapest Belvárosában, a Honvéd téri játszótéren elsőként, profiljához híven egy szintén praktikus és hiánypótló, a szoptatást és a babagondozást segítő speciális pad, a „Mama-Baba Pad”.   
Új LEGO Ideas készletet mutatott be a LEGO® Csoport: a Hajó a Palackban remek lehetőséget nyújt a kezdő alkotóknak, hogy megmutathassák kézügyességüket eme időtlen, tradicionális szettel.
Száraz, vízhiányos, húzódó bőr? Ismerős helyzet? Így télen a bőrünk kiszárad, mert kifújja a hideg szél és szárítja a fűtés, ráadásul a szmog miatt fokozott terhelésnek van kitéve. Minden testrészünket meg tudjuk ettől védeni, de az arcunkat sajnos nem, így itt mindenképpen fokozott ápolásra van szükség. Fontos, hogy egyszerre hidratáljuk és tápláljuk is a bőrt, hogy megóvjuk az ártalmaktól. Hogy elkerüld ezeket a problémákat, ápold a bőröd természetes anyagokkal!
Megjelent az első olyan magyar mesekönyv, ami igazi kalanddá varázsolja a jógázást a gyerekek számára! Az „Erdei jógakaland” egy olyan különleges történet, amely elrepíti a gyerekeket Jógaországba, ahol izgalmas kihívások várnak rájuk. Ebben a kalandos világban az érzelmek fejlesztésével és játékos mozgással átélik a jóga örömteli hatásait. 
Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi mindennel kell megküzdenie egy kamasz lánynak. Sulis zűrök, szerelmi csalódások nem is beszélve a tini korral járó egyéb dolgokról például a szőrtelenítésről.
Milyen lehet a boldogság illata? Számomra a Lenor új termékcsaládja elhozta ezt az érzést. Kipróbáltam, teszteltem az új Lenor Inspired by Nature öblítőket, mely illatok igazi feltöltődést nyújtottak a lelkemnek.
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát. Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon.
Összeállításunkban most a gyerekekre gondoltunk, nekik válogattunk össze trendi darabokat  a legfrissebb őszi kollekciókból a  fashionablekids webáruház kínálatából és az egyik sokunk által közkedvelt  áruházláncunk az ALDI gyermek kollekcióból...és hogy miért ezt a két márkát választottuk? Olvasd el, és tudd meg meg!
Úton van az újabb trónörökös - Cambridge hercege és hercegnője (más néven Vilmos és Katalin) várják harmadik gyermeküket.
Magyarországon szeptember 21-én lepik el a mozikat NINJAGO hős harcosai. Addig sem kell unatkoznod, míg a hamarosan mozikba kerülő A LEGO® NINJAGO® Filmre várunk: a film inspirálta készletek segítségével megismerheted NINJAGO félelmet nem ismerő harcosainak világát, elsajátíthatod nindzsa-erőiket és megtanulhatod harcművészetük, a Spinjitsu legtrükkösebb fogásait is. De mi kell ahhoz, hogy te is igazni nindzsa legyél? Találd meg te is a belső nindzsád, és vedd fel a harcot a gonosz Lord Garmadon ellen!
Kávé reggel, kávé délben,kávé este. Ha számodra is többet jelent a kávé, mint egy csésze energiabomba, akkor a HerbArting kávés tusfürdőjét és arctisztítóját mindenképpen Neked ajánljuk!
1. oldal / 4


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram