Játssz és Nyerj Pocoyo ajándékcsomagot!

2016. máj. 17.
Szerző:  Cukimamik Team
Játssz és Nyerj Pocoyo ajándékcsomagot!
Szereti csemetéd Pocoyo-t és barátait, netán Bogyó és Babóca a nagy kedvenc? Akkor ne szalaszd el a lehetőséget, hogy értékes ajándékcsomagot nyerj a számára, a KEDDshop felajánlásából. Összesen 3 szerencsés nyertesünk lesz, így az esély is nagyobb.

{adselite}

A Pocoyo  1-5 éves gyermekek számára készült spanyol sorozat. A mese Pocoyoról, a mindenre kíváncsi, huncut kisfiúról és elválaszthatatlan barátairól szól. A népes és olykor zajos társaság kreativitásra és interakcióra serkenti a legkisebb nézőket. A vicces történetek segítségével az apróságok játékosan fedezhetik fel a körülöttük lévő világot, és eközben olyan alapvető emberi értékekkel ismerkedhetnek meg, mint a tolerancia, az egymás iránti tisztelet, a szeretet, a hűség és a barátságpocoyo

NYEREMÉNYJÁTÉK

A nyeremény 3 db Pocoyo ajándékcsomag (tartalma: 1 db Pocoyo 1 DVD, 1 db Pocoyo luficsomag, 1 db Pocoyo matrica, 1 db Bogyó és Babóca hangoskönyv és 1 db KEDDshop kupon).

3 nyertesünk lesz, akik mind 1-1 Pocoyo-s ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.

Amit tenned kell:

Nincs más dolgod, mint levelet küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, melyben megírod nekünk az alábbi 2 kérdésre a választ:

1. Kik Pocoyo legjobb barátai:

A, Morgó, Kuka, Szundi
B, Szörnyella, Horace, Jasper
C, Elly elefánt, Pato kacsa és Loula kutyus

2. A nagy verseny című epizódban mivel versenyeznek a főszereplők? Nem láttad még? Nézd meg!

A, helikopterekkel
B, kamionokkal
C, kisautóval és rollerrel


A nyereményjáték ideje: 2016. május 19-23.
Sorsolás: 2016. május 23. 19:00 óra

A nyerteseket e-mailben értesítjük, és nevüket ennek a bejegyzésnek a végén is közzétesszük. Minden nyertesnek 3 napja van, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, különben újra sorsolunk.

 

NYEREMÉNYJÁTÉKUNK LEZÁRULT!

Nyerteseink:

Bende Emese

Straub János

Laki-Víger Enikő

 

Gratulálunk! :)

 

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram