Újra; NYERJ Play&Go Játékkonyhát!

2016. április 25.
Szerző:  Cukimamik Team
Újra; NYERJ Play&Go Játékkonyhát!
A Mirifay Design bemutatja a hiánypótló Play&Go Játékkonyhát. 100% pamutanyagból készül, bármilyen méretű székre könnyen felköthető és a hozzáillő táskába összehajtva, bárhová elvihetitek magatokkal!

 

Ezzel a játékkonyhával vendéglőben, kávézóban, fodrásznál, nagyinál, főzés közben, igazából bárhol le tudod kötni a gyerekedet, és talán így könnyebben birkóztok meg a hétköznapokkal. Nem csak lányoknak, mivel a kispasik is imádnak főzöcskézni.

nyeremenyjatek_jatekkonyha

Egyedi tervezésű és kivitelezésű dizájner baba és gyerektextil termékek, melyek megkönnyítik és színesebbé teszik a családok hétköznapjait. Ez a Mirifay Design! Termékeik között megtalálhatóak egyedi hálózsákok, pihe-puha párnák, vagy épp tároló-játékszőnyegek is. Nézz körbe náluk!

NYERD MEG!

A nyeremény 1 db Play&Go Játékkonyha.

Amit tenned kell:

Nincs más dolgod, mint levelet küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, melyben megírod nekünk az alábbi kérdésre a választ:

Milyen anyagból készül a Play&Go Játékkonyha?

A nyereményjáték ideje: 2016. május 13-14.
Sorsolás: 2016. május 14. 19:00 óra

A nyertest e-mailben értesítjük, és nevét ennek a bejegyzésnek a végén is közzétesszük. A nyertesnek 3 napja van, hogy felvegye velünk a kapcsolatot.

Szerencsés nyertesünk:

Szentiványi Dia

Gratulálunk, várjuk jelentkezésed az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram