Hódítanak a NANA babahordozó kabátok!

2016. március 01.
Szerző:  Cukimamik Team
Hódítanak a NANA babahordozó kabátok!
Mi az, amivel minden hordozós anyukának meggyűlik a baja? A hideg idővel! "A hordozós takaró elég lesz, vagy egy 3 számmal nagyobb kabátot vegyek inkább - de az meg, hogy fog kinézni... - , és ha hátul akarom hordozni, akkor vegyek egy méregdrága speckós kabátot - de mi van, ha ősszel még elől, tél végén viszont már hátul akarom hurcizni a gyerekemet? "


Mindenki nyugodjon meg! Megmutatjuk, hogy mi a megoldás a hideg idős babahordozásra.

Mindkét gyerekemet kezdetektől hordozom, nekünk kényelmes és nagyon hasznos is volt. Pár barátnőm, akik már hordoztak, ajánlották nekem, és tényleg minden szempontból bevált. Mivel kis korkülönbség van a gyerekek között, így hordozva sokkal egyszerűbb volt bárhova is elindulni. Konfliktusok leginkább abból adódtak, hogy ki utazzon a mamán. Általában a kislányom nyer, de talán ez nem meglepő.

hordozokabat

Az ideális hordozós kabát

A kabát kiválasztásánál számomra nagyon fontos volt, hogy nőies, kényelmes és megfizethető legyen. A megfelelő hordozós kabát rendelkezzen mindenféle extrával. A pici cseperedésével együtt lehessen változtatni, sőt, a legjobb, ha már a várandósság előtt és alatt is használható.

Gondolj bele; veszel egy kabátot, ami csinos, meleg és ősztől tavaszig viselheted, aztán életed egyik legszebb hírével szembesülsz, édesanya leszel. Neked azonban nem kell új, nagyobb kabátot venned, hogy elférjen a pocakod. A baba születését követően pedig elöl - és hátul hordozás esetén is remekül ki tudod használni. Amikor pedig a csemetéd az önállóság ama fokára lép, mikor már kizárólag a saját lábán szeretné felfedezni a világot, te egyszerűen visszakapod a csinos és meleg nőies kabátodat. Ráadásul mindezt megfizethető áron!

hordozos_kabat

Lehetetlen? Egy nő és anya számára ez a szó ismeretlen! A Nana hordozós kabátokat épp így tervezték. Nekünk nőknek, nekünk anyáknak.

A 4in1 babahordozós kabát csinos, trendi és minden tartozéka a kényelmes felvételt - még hátul hordozásnál is - és viseletet hivatott biztosítani.

Kétféle anyaggal kapható;

- SoftShell, mely egy lélegző/vízlepergető anyag. A meleget bent tartja, a hideget kint. Belül polárral van bevonva.

- WellBoa, mely annyiban különbözik az előzőtől, hogy belsejében szőrös anyag található.

A hordozós anyák is megérdemlk a kényelmet, a praktikusságot, no meg persze azt, hogy mindig nőnek érezhessék magukat!

NYEREMÉNYJÁTÉK

A nyeremény 1 db elöl- és hátul hordozásra egyaránt alkalmas BABAHORDOZÓ PONCSÓ. A nyeremény értéke 12 990 forint.

Amit tenned kell:

Nincs más dolgod, mint levelet küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, melyben megírod nekünk, hogy melyik színű poncsót szeretnéd megnyerni. ITT nézheted meg őket.

A nyereményjáték ideje: 2016. március 02-09.
Sorsolás: 2016. március 09. 19:00 óra

A nyertest e-mailben értesítjük, és nevét ennek a bejegyzésnek a végén is közzétesszük. A nyertessel a Nana fogja felvenni a kapcsolatot.

Nyereményjátékunk véget ért, szerencsés nyertesünk:

Ivanics Éva- GRATULÁLUNK!:)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram