Ismerd meg a Kukutsch foglalkoztató füzeteit és NYERJ!

2015. december 21.
Szerző:  Cukimamik Team
Ismerd meg a Kukutsch foglalkoztató füzeteit és NYERJ!
A Kukutsch foglalkoztató füzetei, „Fedezd fel Tinával és Teóval” sorozat elsősorban azoknak készült, akik szeretnek kreatív módon játszani a gyermekeikkel, akik keresik a módját, hogy hogyan szórakoztassák csemetéjüket a hosszú téli napokon, orvosi rendelőben vagy hosszabb utazás közben, akik szeretik az okos, szép és eredeti játékokat, ugyanakkor nem rajonganak, ha a gyereket manapság leginkább csak a mobiltelefonos vagy tabletes játékok és videók kötik le.

foglalkoztato
Kis példányszámban, saját kiadásban készült, eredeti magyar termékről van szó (habár a szerző egy immáron hét éve Budapesten élő cseh anyuka), amelyet gyönyörű, színes és vidám rajzaival Tóth Róza, a fiatal magyar illusztrátor tett még élvezetesebbé. Eddig két foglalkoztató füzetet jelentettek meg: Az emberi test és az Állatkerti állatok címmel, mindkettő magyarul és angolul is elérhető!


Az első füzet az emberi test témáját hozza közelebb a 3 évesnél idősebb gyermekek számára: figyelemfelkeltő módon mutatja be a testrészeket, a kistestvér születését vagy a fogápolást.

A másik füzet pedig az állatok világáról szól, és azt ismerteti, hogy mit esznek és honnan származnak a különböző állatfajok.

foglalkoztato_ovisonak
A füzetek szórakoztató feladatok segítségével fejlesztik az óvodás korúak logikus gondolkodását, a gyermekek fantáziáját, a finommotoros mozgását és a koncentrációs képességét. A füzet közepén 4 oldalon több, mint 40 különböző matrica található, ezekre szükség is lesz bizonyos feladatok megoldásához.

falmatrica
A füzetek mellett falmatricákat is terveztek és forgalmaznak. Segítségükkel akár egy nagy fehér falat, egy régebbi szekrényt, tükröt, vagy ajtót is könnyedén fel lehet dobni és élvezetesebbé, vidámabbá tenni. A falmatricák a gyerekek kedvenc állatait ábrázolják, a koncepció az volt, hogy a csillogás helyett a visszafogott, de vidám stílus domináljon a gyerekszobákban.  A matrica kifejezetten beltéri dekorációhoz való anyagból készül, lehetővé téve az egyszerű eltávolítást majd újra felhelyezést bármilyen sima sík felületről.

szulinapi_meghivo

A füzeteket és a falmatricákat a Kukutsch Facebook oldalán nézheted meg, rendelni pedig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen lehet.


NYEREMÉNYJÁTÉK

Összesen 5 nyertesünk lesz!

A nyeremények:

- 2  db foglalkoztató füzet  - a nyertesek választják ki, hogy melyiket kérik (Emberi test, Állatkerti állatok)

- 1 db A4-es falmatrica - a nyertes választja ki, hogy melyiket kéri (Flamingó, Kaméleon, Lemur mama, Tigris, Zebra, Zsiráf)

- 2-2 csomag szülinapi meghívó - a nyertesek választják ki, hogy melyiket kérik (fiús, vagy lányos)

Amit tenned kell:

Nincs más dolgod, mint levelet küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, melyben írsz legalább 1 dolgot, amiben több a 2016-os Cukimamik naptár, egy átlagos határidőnaptárnál! Segítséget ITT találsz.

A nyereményjáték ideje: 2015. december 21-28.

Sorsolás: 2015. december 28. 19:00 óra

A nyerteseket e-mailben értesítjük, és nevüket ennek a bejegyzésnek a végén is közzétesszük.

A játékban való részvétellel vállalod, hogy a továbbiakban hírlevelet küldjünk részedre (ígérjük, nem fogjuk a postaládádat elárasztani a leveleinkkel:) ) aktuális nyereményjátékainkról, bejegyzéseinkről, a hónap legjobb ajánlatairól. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz.

Sok szerencsét!

 

Nyereményjátékunk véget ért!

Nyerteseink:

 

Foglalkoztató füzetet nyert:

Pajtás Márta

Harangi Gabriella

 

Falmatricát nyert:

Ballai Zsuzsanna

 

Szülinapi meghívót nyertek:

Csányi Klára

Marinov Tamara

 

A nyertesekkel e-mailben felvesszük a kapcsolatot!

 

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram