Nyerj egyedi hálózsákot csemetédnek!

2015. december 06.
Szerző:  vajaskalács
Nyerj egyedi hálózsákot csemetédnek!
A Mirifay Design bemutatja a Funny Sleep hálózsák kollekcióját, melynek első két változata a négy méretben (csecsemő, totyogó, kicsi és nagy gyermek) kapható Kis Hableány és CápaÚrfi.

Gyermeked nem akar hálózsákot felvenni, mert Ő már nagynak érzi magát? Közben minden reggel kitakarózva ébred és a sok bölcsődei és óvodai hiányzás sem könnyíti meg életedet? Mi most mutatunk egy remek megoldást erre!

A pihe-puha Funny Sleep hálózsákot imádni fogja és megóvja őt a hidegtől és a megfázástól.

Azoknak a lányoknak és fiúknak ajánljuk, akik nem csak éjszaka, hanem nappal is szeretnek álmodozni. Sellőnek és cápának öltözve talán nagyobb móka az alvás, pihenés és éjjel-nappal szárnyalhat benne a fantázia. A szülőknek pedig könnyebbség, mivel egyszerűbben fog menni az elalvás és még azon sem kell aggódniuk, hogy csemetéjük a hideg napokon kitakarózik." - Mirifay Design

halozsak

Most lehetőséged van NYERNI egy ilyen különleges hálózsákot csemetédnek! Látogass el a Cukimamik facebook oldalára, ahol minden részletet megtudhatsz!

Nyereményjátékunk lezárult!

A szerencsés nyertes; Magdolna Csengődi Haluskáné 

Gratulálunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj újdonságainkról, játékainkról, új bejegyzéseinkről!

http://www.cukimamik.hu/


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram