Nyerj családi jegyet az Elvarázsolt Sziget Kiállításra!

2018. április 09.
Szerző:  Cukimamik Team
Nyerj családi jegyet az Elvarázsolt Sziget Kiállításra!
Az ELVARÁZSOLT SZIGET új tavaszi interaktív kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban, 2018. március 24-től május 13-ig megtekinthető. 

A látványos kiállításba lépve egy képzeletbeli trópusi szigetre érkeztek, ahol bátorságotokat és ügyességeteket próbára téve varázslatos kaland részesei lehettek. Ti is részt vehettek a játékban, ha megírjátok kommentben, meddig látogatható a kiállítás?

 A nyereményjátékunk a facebook oldalon fut, ide írjátok meg a helyes választ!

ELVARÁZSOLT SZIGET – Kiállítás és játék 2018. március 24. – május 13.

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli trópusi szigetre érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve varázslatos kaland részesei lehetnek.

A méregzöld lombsátorban kíváncsi tekintet villan, sejtelmesen susog a tölcsérvirág, makacs lián nyújtózkodik az érkező után. Varázsfőzet kesernyés illatát hozza a párás tengeri szél, álompor szitál, a Varázslómester bűvös birodalma csupa rejtély és talány.

Vajon miféle próbatétel vár? Csalóka illúzió vagy csodás varázslat lakozik a szigeten? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a Káprázat és Fantázia lenyűgöző birodalmát, de vigyázat, az Elvarázsolt szigeten minden megtörténhet!

A Vajdahunyadvárban nyíló, új tavaszi interaktív kiállítás és játék képzeletbeli utazásra, izgalmas próbatételre hív. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a titokzatos varázsvilágot, miközben furfangos feladványok, játékos fejtörők és megbűvölt szigetlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.

Az Elvarázsolt sziget ura, a találékony Varázslómester különféle próbatételeket eszeli ki, hogy megbizonyosodjon róla, ki alkalmas varázslótanoncnak. A legrátermettebbek a kaland végén egy titkos varázstárgyat megérintve varázslótanonccá válhatnak. A képzeletbeli trópusi szigeten barangolva a látogatók nem csak a rejtőzködő Varázslómesterrel, de az esőerdők számtalan különös lakójával és meglepő jelenségeivel is találkozhatnak.

A bűvös helyszíneket járva a látogatók kideríthetik, képesek-e újraindítani a veszteglő dzsungelvasutat, meg tudják-e törni az Álmok Őrzője veszedelmes bűbáját, át tudnak-e kelni egy elefánttal a Tű-fokon, meg tudnak-e zabolázni egy repülő szőnyeget, és sikerül-e megfejteniük a Majomszikla végső titkát. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükségük lesz. Ám ha minden akadályt sikerrel vesznek, a jutalom sem marad el!

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz, a varázslótanonccá váláshoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló, izgalmas kiállítás és játék új látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

Az ELVARÁZSOLT SZIGET című interaktív kiállítás és játék 2018. március 24-től május 13-ig látogatható a Vajdahunyadvárban.

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR

Nyitva tartás: H zárva, KV 1017 óráig (nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn, valamint május 1-jén nyitva)

Korosztályi ajánlás: 499 éves korig

Időtartam: 11,5 óra

Jegyárak: felnőtt 1750 Ft ; gyermek (314 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) 1550 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 5950 Ft

Bővebb információ: www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/F.Exhibition, www.mmgm.hu

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.

Játékszabályzat:

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK, ALAPELVEK

- a játéknak nincs köze a Facebookhoz (társasághoz, vezetőségéhez), a nyereményjáték tőlük függetlenül indul

- a nyereményjáték az F Exhibiton (www.facebook/F.Exhibition) és a Cukimamik közös játéka

- a belépőket a kiállítást szervező F Exhibition ajánlja fel a játékra (https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/F.Exhibition/)

- nyeremény 1 db családi belépőt ajánlunk fel, melynek értéke: 5950 Ft

- a családi belépő 2 felnőtt és 2 gyermek belépésre jogosít

- a nyereményjáték ideje:

- a sorsolás napja: 2018.04.13. 

RÉSZVÉTEL, A JÁTÉK MENETE

- a játékban 18 éven felüli természetes személyek vehetnek részt

- a játékkérdésre adott választ kommentben írják meg a játékosok

- a nyereményjátékban való részvételnek nem feltétele a lájkolás, megosztás

- a nyertest a játékot indító weboldal/közösség a helyesen válaszolók közül kisorsolja,

nevét a sorsolást követően közzéteszi, és felkéri a kapcsolatfelvételre

- ha az első nyertes nem jelentkezik 48 órán belül, új nyertest sorsolunk

- az a nyertes, aki nem veszi fel a kapcsolatot 48 órán belül, elesik a nyereményétől,

kompenzációra, reklamálásra nincs lehetőség

- a szervező kizárja a nyereményjátékból azt a játékost, akinek a megadott személyes adatai nem valósak vagy tévesek, vagy a játékos egyéb okból nem felel meg a szabályzatban írt feltételeknek. A téves adatszolgáltatásból eredően a szervezőt felelősség nem terheli.

NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

- a belépőt a nyertes a helyszínen válthatja be, melyhez igazolnia kell magát

- a belépő nem vihető el, más személyre át nem ruházható, nem cserélhető be egyéb programra, nem váltható pénzre

- a nyeremény beváltásának lehetősége a játék zárását követő 3. naptól egészen a kiállítás zárásáig, 2018. május 13-ig él

EGYÉB TUDNIVALÓK 

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a jelenszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy

megszüntesse. A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket az F Exhibiton viseli. A nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram