Nyerj családi belépőjegyet az Álomutazóra

2017. november 27.
Szerző:  Cukimamik Team
Nyerj családi belépőjegyet az Álomutazóra
Nyerj családi belépőjegyet az Álomutazó mesemusical produkciójára! 

Az Álomutazó előadás 6 éves kortól ajánlott. Tervezett hossza kétszer 60 perc, melyet egy 20 perces szünet szakít meg. 

Miről szól az Álomutazó?

A TulipánTündér új produkciójában, az Álomutazóban arról lesz szó, ami azután történik, hogy este az ágyban becsukjuk a szemünket, ami ilyenkor a fejünkben történik, azaz az álomról, hogy mitől vannak,  ki csinálja őket, és miért. Arról, hogy ma, amikor úgy érezzük, gondoljuk, tapasztaljuk, hogy annyi minden van, amit be kell fogadni, hogy mindig a maximumot kell hozni, mennyire elveszítjük  a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal, nem adunk időt arra magunknak, hogy feldolgozzuk azt a rengeteg információt, amit kapunk. Ezzel a mesével a profi Újabb látványos zenés színpadi előadással jelentkezik, a 2014-2015-ben A Játékkészítőt is létrehozó TulipánTündér Produkció. Az Álomutazó című családi mesemusical az álmok útján repít a jövőbe, olyan szereplőkkel, mint Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Zsédenyi Adrienn, Hajdu Steve, Falusi Mariann és sokan mások. A darabot Juronics Tamás rendezi, a dalokat – a platinalemezes A Játékkészítőhöz hasonlóan – Rakonczai Viktor és Orbán Tamás jegyzi

Nyerj családi belépőjegyet az Álomutazóra!

Az Álomutazó nyereményjáték a facebook oldalunkon érhető el!

Játékszabály:

Nincs más dolgod, mint a posztban megjelölni azt az ismerősöd, akiről úgy véled szívesen megnézné a musical előadást decemberben!

A játékban 2 db családi belépőjegyet sorsolunk ki. A családi jegy 2 felnőtt+ 2 gyerek jegyet tartalmaz.

A játék december 21. 10:00 óráig tart, ezt követően sorsolunk.

A nyertesek nevét még aznap közzétesszük facebook oldalunkon.

A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható!

A nyertesek előre egyeztetett előadás időpontok egyikére tudják felhasználni a jegyet, a produkció napjain 11:00 és 19:00 órás előadásra.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram