Nyerj családi belépőt az Éjszakai Nyomozás Kiállításra!

2016. október 04.
Szerző:  Cukimamik Team
Nyerj családi belépőt az Éjszakai Nyomozás Kiállításra!
A Vajdahunyad Vár és a Mezőgazdasági Múzeum ad helyet és teret az izgalmas kutatásnak. Nekünk tavaly nagyon tetszett a Varázskastély és most hasonlóan jó tapasztalatokkal távoztunk az Éjszakai nyomozásról is, felnőttek és gyerekek egyaránt nagyon élvezték a varázslatos hangulatú mesés játékot. 

 

Olvasd el az  Éjszakai Nyomozás Kiállításról  írt élménybeszámolónkat, és nyerj családi belépőt!

Nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre, és a megfejtést elküldeni  az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A látványos kiállításba lépve egy rejtélyes detektívjáték részesei lehettek, ahol egy agyafúrt bajkeverő teszi próbára tudásotok és bátorságotok. Milyen képzeletbeli helyszínen zajlik az éjszakai nyomozás?
1.) egy félhomályos erdőben
2.) egy holdfényes kertben
3.) egy sötét barlangban

A játékban 1 db családi jegyet sorsolunk ki.

A játék 2016. október 9. 20:00 óráig tart. A nyertes nevét másnap reggelig közzétesszük a bejegyzés végén, valamint e-mailben értesítjük.

Jó játékot!:)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram