Aranyat érő pillanatok - NYERJ Fisher -Price Játszószőnyeget

2016. július 09.
Szerző:  Cukimamik Team
Aranyat érő pillanatok - NYERJ Fisher -Price Játszószőnyeget
Mit is nevez egy szülő aranyat érő pillanatnak? Természetesen a baba életének mérföldköveit.  Az első mosoly, az első elalvás ringatás nélkül, a pillanat, amikor felállt, az érzés, mikor először adott puszit. Ám, az is lehet ilyen csodás momentum, amikor a pici olyat tesz, amitől a szeme felragyog, mosolyogni kezd, vagy épp kacagni.


Az ő sikerélménye, a mi sikerélményünk is egyben - meg tudja fogni a csörgőt, a lábára húzza a karikát a keze helyett, kúszással eléri a kis labdáját.

Az aranyat érő pillanatok tehát, magukba foglalják a szülő és a gyermeke sikerét is.  A Fisher-Price fejlesztő játékokról eddig is tudtuk, hogy a gyermeket helyezik előtérbe, no meg azt, hogy mit adna a szülők számára. Most nézzük meg egy kicsit másként őket. Ne hagyjátok ki a 20 másodperces videókat sem - annyira édesek!

Altatódalos kiságyforgó

"Milyen érdekesek ezek a forgó kis figurák...és mennyire szép ez a dalocska... Nem, nem alszom el, nem is vagyok álmos. Nézem egy kicsit, hallgatom... na jó, csak egy pillanatra lehunyom a szemem." - könnyen elalszik.

 

3 in 1 autós foglalkoztató

"Nahát, milyen sokan lógnak itt felettem. Vajon mi történik, ha meglököm őket? Gyerünk karocskák, menni fog! Csak egy mozdulat... IGEN! Sikerült, hogy himbálóznak, hát ez szuper! Anya, apa, láttátok, milyen ügyes vagyok?" - mozgásra késztet.

Színes gyűrű piramis

"Ezt ide, azt meg oda. Vajon mire fér még rá? Hopp, sikerült! A lábamon van, a lábamon!!! Ez nagyon mókás! Nézzétek csak! Most megpróbálom rátenni a fejemre is..."  - kreativitásra serkent.

 

Tanuló Kutyus

"Milyen puha. Nahát, mi ez itt? Hopp, meg tudtam nyomni, és mondd valamit...meg világít! Huhú, de klassz! Ezt én csináltam! Megpróbálom még egyszer. Sikerült! Milyen ügyes vagyok! Megnyomom az én pocakomat is..." - észrevétlenül motivál.

 

Zebra járássegítő

"Most figyeljetek! Belekapaszkodok, és már állok is! Innen mennyivel más minden, már nem is vagyok olyan kicsi. Egyik láb, másik... látjátok ezt?? Jövök anya!" - hipp-hopp megindul.

 

Légy részese és segítsd elő gyermeked arany pillanatait!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A nyeremény 1 db Fisher-Price 3 az 1-ben játszószőnyeg autós babafoglalkoztató.

fisher_price_jatszoszonyeg

Amit tenned kell:

Nincs más dolgod, mint levelet küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és megírni, hogy melyik a kedvenc Fisher- Price játékotok!

A nyereményjáték ideje: 2016. július 20-27.
Sorsolás: 2016. július 27. 19:00 óra

A nyerteseket e-mailben értesítjük, és nevüket ennek a bejegyzésnek a végén is közzétesszük.

 

JÁTÉKUNK VÉGET ÉRT!

A szerencsés nyertesünk Hunyadi Márta. Gratulálunk!

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram