Játssz velünk

Az ELVARÁZSOLT SZIGET új tavaszi interaktív kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban, 2018. március 24-től május 13-ig megtekinthető. 
Nyerj családi belépőjegyet az Álomutazó mesemusical produkciójára!
Nyerj családi belépőjegyet az új őszi interaktív kiállításra, mely a Vajdahunyadvárban, 2017. szeptember 23-tól november 5-ig kerül megrendezésre! A látványos kiállításba lépve egy képzeletbeli sarkvidéki tájra érkeztek, ahol bátorságotokat és ügyességeteket próbára téve izgalmas utazás részesei lehettek.
OA játékban Családi wellnessezést nyerhettek a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdő Faházas Villaparkjába.
A dm és szakmai partnere idén is 10 000 gyermek fogápolását támogatja a Mosolygó fogacskák program keretében. A drogéria izgalmas edukációs feladattal készül, amelynek eredményeképp a fődíjas osztály egy osztályfelújítást kap ajándékba, és egy tudományos kirándulásra is elviszik a gyerekeket.
NYEREMÉNYJÁTÉK- Játékos anyukák, gyermeketeknek nyerhettek cuki cipőcskét!:)
Minden újdonsült anyuka imádja megörökíteni kisbabáját. Ezek a pillanatok csodálatos örök emlékek maradnak, melyhez mi is szeretnénk hozzájárulni. Játssz és nyerj dm mérföldkő babakártya csomagot, mellyel megörökítheted gyermeked emlékezetes pillanatait!:)
Hamarosan jön a Nyuszi, itt az ideje, hogy meglepjünk titeket egy szép játékkal! Könyvcsomagokat nyerhettek a Babilon Kiadó felajánlásában! A játékban 6 ajándékcsomagot fogunk kisorsolni olvasóink között, akik játszanak velünk.
Kis lakóját keresi 1 db babapólya és babazsák 2:1 ben! A Mille baby és cukimamik közös játékában egy babapólya és babazsákot 2:1-ben újdonságot szeretnénk kisorsolni az olvasóink között!
Új tavaszi interaktív kiállítás a Vajdahunyadvárban, 2017. március 18-tól április 30-ig! A látványos kiállításba lépve egy képzeletbeli tengeri tájra érkeztek, ahol bátorságotokat és ügyességeteket próbára téve izgalmas utazás részesei lehettek.
A Cukimamik és Kneipp közös játékában 3 db Kneipp nyereményeket tartalmazó ajándékcsomag egyikét nyerheted meg! Hajrá, gyere játszani!:)
Arra gondoltunk, hogy az Új évet egy nyereményjátékkal indítjuk. Nyereményözön játékunkban 11 felajánló -11 csodás termékeiért játszhattok. A nyeremények összértéke: 54.460 Ft! Az elmúlt hónapokban végig követhettétek otthonról dolgozó, kreatív édesanyák élettörténetét, sikersztoriját. Ők azok, akik megvalósították az álmaikat gyermekük születése után, azt csinálják, amit…
Mi már nagyon készülünk az ünnepekre, épp ezért most egy nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni. Nagy ünnepi nyereménybazárunkban van néhány jó ötletünk, amelyekből Te választod ki, hogy mit szeretnél megnyerni. 10 felajánló- 12 szerencsés nyertes! Sokszínű felajánlások 40.080 Ft értékben, csodás nyeremények, melyek arra várnak, hogy valaki…
Egy – két éves korban a babák többnyire a világ felfedezésével vannak elfoglalva. Figyelnek, tanulnak, utánozzák a szüleik gesztusait, a maguk módján másolják a legtöbbet látott mozdulataikat. Minden érdekli őket, a nagy és ismeretlen világ megismerése, a benne élő állatok, növények és helyek azonosítása, vagy…
A Vajdahunyad Vár és a Mezőgazdasági Múzeum ad helyet és teret az izgalmas kutatásnak. Nekünk tavaly nagyon tetszett a Varázskastély és most hasonlóan jó tapasztalatokkal távoztunk az Éjszakai nyomozásról is, felnőttek és gyerekek egyaránt nagyon élvezték a varázslatos hangulatú mesés játékot.
Ki szeretne nyerni egy, a Bimbadesing által felajánlott ajándékcsomagot (melynek tartalma egy db mini csörgő+ovis táska) ?Szin és minta készletfüggően változhat!Játékszabály:Válaszolj a következő kérdésre, és a helyes választ küldd el nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre:A különböző képességfejlesztő babajátékok mellet milyen egyéb termékek szerepelnek a Bimbadesing…
Mit is nevez egy szülő aranyat érő pillanatnak? Természetesen a baba életének mérföldköveit. Az első mosoly, az első elalvás ringatás nélkül, a pillanat, amikor felállt, az érzés, mikor először adott puszit. Ám, az is lehet ilyen csodás momentum, amikor a pici olyat tesz, amitől a…
Nyerj természetes összetevőkből készült krémeket, melyekkel nem csak magadat, de babádat is ápolhatod!
Itt a nyár, kezdődik a szünidő, eljött a nyaralás, pihenés ideje. Ám tudjuk, hogy az anya-műszak sosem ad kimenőt. Ez a Nyereményözön a fáradhatatlan anyáknak és az örökmozgó gyerkőcöknek szól! Miért különleges ez a nyereményjáték? Itt te választhatod ki, hogy mit szeretnél nyerni. Jól hangzik,…
Szereti csemetéd Pocoyo-t és barátait, netán Bogyó és Babóca a nagy kedvenc? Akkor ne szalaszd el a lehetőséget, hogy értékes ajándékcsomagot nyerj a számára, a KEDDshop felajánlásából. Összesen 3 szerencsés nyertesünk lesz, így az esély is nagyobb.
1. oldal / 2


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram