Szent István Park játszótér

2015. április 25.
Szerző:  Judiko
Szent István Park játszótér
Nem kérdéses, ha szabadtéri hétvégi programot keresel, akkor a Szent István Park mellett sok érv szól. A Duna-parton lévő parkban minden megtalálható, ami a családosok számára fontos szempontokkal bír. Amennyiben hétvégi pikniket szerveztek, látogassatok el ide, nem fog csalódást okozni.:) Tulajdonképpen nincs olyan extra dolog ezen a helyen, ami máshol ne lenne megtalálható, kivétel a hangulatát, ami magával ragad.

Szóval miért is ajánlom a Szent István Parkot, és miért tartozik kedvenc helyeim közé?

Szent Isván Park játszótérHa belépsz a kerítésen- merthogy körbe van kerítve, juhééé!-nyüzsgő gyereksereg, önfeledten beszélgető anyukák, piknikező családok, padon ülő kedves idős emberek, boldog fiatalok látványa fogad. Hatalmas fa árnyékában (ami nyáron igencsak jól jön:) ) egy hatalmas homokos játszótér van kialakítva a kisebbeknek.  A homokozó közepén van egy hatalmas hajó, amire fel lehet mászni, onnan csúszdán lesiklani, lemászni, közben kapitányosat játszani. Kisebbek a hajóba bebújhatnak, homokozhatnak. Ezenkívül található itt egy kiskonyha, ahol finom homok sütiket lehet gyártani, valamint rugós játékokat gyűrni. Hinta kisebbeknek és nagyobbaknak. Szóval megtalálható minden, amire egy gyermeknek szüksége van.

A parkos rész az én kedvencem.:) Szökőkutak, virágos park, zöld pázsit, ahol piknikezünk, labdázunk- képzeletben elolvasok egy könyvet:)- jókat dumálunk rendszerint.

Toalett a parkon belül: Valljuk be, ez egy nagyon fontos szempont!:) A mosdó fizetős, cserébe kulturáltan elintézhetjük dolgunkat.

Könnyen megközelíthető kerékpárral,  a 75,76-os troli megállója a kapu előtt van!:),amennyiben autóval jöttök, figyeljetek, mert hétköznap fizetős!

Ha pedig egy jó kávéra, szendvicsre vágytok mindenképpen nézzetek be a játszótér mellett található Sarki Fűszereshez, nagyon finom kézműves fagyit pedig a Mimosában ehettek.

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram