Különleges születésnapi party helyszínek

2015. március 23.
Szerző:  vajaskalács
Különleges születésnapi party helyszínek
Nekem nagy gondot okoz, hogy hol tartsam a lányom szülinapi zsúrját. Itthon semmiképp se akarom, nem érzem magamban az erőt se a gyereksereghez, se a romeltakarításhoz. Ujjaim alá vettem hát az internetet, és összeszedtem pár lehetőséget, melyek valamilyen módon kitűnnek a megszokott sorból. Ha már külső helyszín, legyen emlékezetes. Íme:

HellóAnyu!Különleges szülinapi helyszínek

Különleges szülinapi helyszínek

Idén nyílt meg Budapest új családbarát közösségi tere. Itt minden az anyákról és a gyerekekről szól. A két szintes belvárosi üzlethelyiségben kialakított ökokávézóban mindig találni valami érdekes programot, előadást. Kisebb összejövetelek alkalmával - mint például egy szülinapi zsúr - kérhetünk akár kézműves foglalkozást is. Ha neked arról szól a pici szülinapja, hogy családias hangulatban, kedves emberekkel körülvéve ünnepeljétek meg, akkor ez a Te helyed!

VII.kerület Csányi utca 7.
H-Szo.: 10:00-18:00, V.:zárva

{adselite}

Kalandpark Játszóház

Különleges szülinapi helyszínek

Különleges szülinapi helyszínek

Mi lehetne fantasztikusabb egy kis örökmozgó számára, mint egy hatalmas játszóházban zsúrozni? Külön terem, arcfestés, mesehősök, harapnivaló, bűvész, bohóc, kézműveskedés vagy akár tematikus party - hercegnős/ kalózos kivitelben. Ha te egy nagyszabású születésnapi bulit tervezel gyermekednek, ahol csak annyi dolgod lesz, hogy a helyszínen kapott meghívókat szétoszd, majd hátradőlve szusszanj egyet, míg a gyerekek hatalmasat buliznak, akkor ez a Te helyed!

Különleges szülinapi helyszínek

XVII. kerület Kaszáló utca 47.
H-V.: 10:00-20:00


REX Kutyaotthon Alapítvány

Különleges szülinapi helyszínek


Az állatszigeten a négylábú kis lakók és felkészült szakemberek segítenek a gyerekeknek közel kerülni az állatokhoz. Kérhettek állatbemutatót, póni-hintózást, kutyasétáltatást, lovaglást, ezek mellett pedig számtalan játék és szórakoztató program várja a gyerekeket. Nyitott és zárt - fűtött - helyiség is rendelkezésre áll, így időjárástól függetlenül, bármikor érkezhettek. Ha szívesen helyeznéd ezen a napon a hangsúlyt az állatok megismerésére, valami igazán különleges és egyedi élménnyel fűszerezve, akár egy egész napos zsúr keretein belül, akkor ez a Te helyed! - nem mellékesen a partyért kifizetett összeg nemes célt szolgál.

IV.kerület Óceánárok utca 33.
Bármikor (előzetes egyeztetéssel)

Minimax Családi Hajó

Különleges szülinapi helyszínek


Sétahajózás születésnapi zsúrral egybekötve? Nem! Ennél sokkal több! Találkozás a minimax mesefigurákkal, koncert, kézműves foglalkozás, önfeledt játék, miközben a helyszín folyton mozgásban van, a Dunán. Ha egy nem mindennapi születésnapi bulit szeretnél gyermekednek, ahol amellett, hogy a kicsik egyedi party-n vehetnek részt, a felnőttek is csodás élménnyel gazdagodnak, akkor ez a Te helyed!

Különleges szülinapi helyszínek

 

V. kerület Petőfi tér 9-es kikötő
Vasárnap délelőtt


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram