Szuper turkáló Budapest belvárosában

A belváros szívében imádok sétálni. Gyönyörű épületek, változatos játszóterek, aranyos kávézók…. Na, és persze, szuper turkálók, ahol turizhatok kedvemre. Miután gyermekeim megszülettek, ösztönszerűen kialakult bennem, hogy a jó turi számomra az a hely, ahol minőségi gyermekruhákat is árulnak- elfogadható áron- a női szekció mellett.

 

Ideális feltöltőhelynek bizonyul az Arany János utcában található turkáló: ARANY17.

 

Nálam a turkálókban 5 szempontnak kell érvényesülnie, hogy visszatérjek, és másoknak is ajánljam:

 

  • 1. Ne lépjen senki a lábamra, ne lökdössenek jobbról-balról.
  • 2. Kedves és segítőkész eladók fogadjanak.
  • 3. Rendszerezve legyenek a ruhák. Az idő számomra kincset ér- gondolom anyukaként Te is így vagy ezzel-  : Ne azzal szöszöljek , hogy órákon át csak válogatom a ruhákat, és a végén nem is találok magamra való ruhát.
  • 4. Kedvező áron hozzájussak gyermek-és női ruhákhoz.
  • 5. Könnyen megközelíthető legyen.

 

Igazi „ruhakincsesbánya”: különböző méretű és stílusú ruhák sorakoznak, méret szerint jelölve. Juhééé, végre egy hely, ahol nem esek abba a csapdába, hogy beleszeretek egy ruhába, amint megtalálom, és  kiderül, hogy sajnos nem is az én méretem. (hiszen a szülés előtti 36-os). Mindenki a méretének megfelelő ruhát leakasztja. Külön a kabátok, a nadrágok, a ruhák, a táskák, cipők, csecse-becse…

Igazán édes gyermekruhákra lehet bukkanni, és közben nem kell attól tartanod, hogy nem férsz oda a holmikhoz. Itt nincs tumultus. Amire szükséged van, biztos ráakadsz.

Végezetül ne feledkezzünk meg az árról. Nem tartozik az olcsó helyek közé, de nem is az a kategória. Azonban nem is találom drágának, szóval egy közepes árfekvésű hely.

Egyébként is, legyen inkább kevesebb ruhánk kicsit drágábban , de az valóban szép és csinos legyen!


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram