Millipop játszóház, ahogy mi szeretjük

2014. február 06.
Szerző:  Cukimamik Team
Millipop játszóház, ahogy mi szeretjük
Ha beköszönt a rossz idő, és játszóházba megyünk, nem kérdés, hogy a Millipop lesz a célpont. Megtalálható benne minden, ami egy kisebb és nagyobb gyermek számára szórakoztató, egyszerűen nem lehet megunni.

A Millipop játszóházat szeretem, mert...

1. Könnyen megközelíthető

A Mammut mellett található a Millenáris Parkban a Loft épület Fogadójában kialakított Millipop játszóház, így akár tömegközlekedéssel is könnyen eljuthatunk, autóval érkezve pedig mindig akad parkolóhely.

2. Biztonságban érzem a gyermekem

Lehet paranoid vagyok, vagy csak egyszerűen anya, de mindig az az első, hogy feltérképezem egy játszóházban, hogy mennyire biztonságos. Én biztos nem fogok szökni, de a gyerekeimet óvom, féltem, persze csak egy egészséges anyai féltésről van szó, és szeretem biztonságban tudni akkor is, ha szem elől vesztem. A Millipop játszóház már az első alkalommal meggyőzött, hogy biztonságban tudhatom a gyermekem. Amellett, hogy biztonsági kapu van, amelyet egy felnőtt nyit-zár, meggyőző volt számomra, hogy a személyzet odafigyel arra, hogy ki akar alkalomadtán kiosonni.
A játszóház területén is gyerekbarát, nagyon kedves animátorok vannak jelen, akik segítenek ha épp eltűnt anya szem elől, illetve versenyeket szerveznek, és felügyelik a biztonságot.

millipop

3. Óriási-óriási játékbirodalom

Játékban, csúszdában nincs hiány. Maga a játszóház hatalmas, mégis a kialakításának, játékosságának, színvilágának köszönhetően barátságos és számomra családias légkört áraszt. Irtózom a hatalmas játszóházaktól, de amikor itt vagyok, egy pillanatra sem érzem feszélyezve magam a hatalmas tértől, és a sok embertől. A kávézó részben elbeszélgetek, vagy én is igénybe veszem a csúszdákat.

millipop

4. Kicsik-és nagyok egymás mellett jól megférnek

Hatalmas, az országban legnagyobb összefüggő mászókakomplexumával büszkélkedhet a játszóház, ami minden gyerek mozgásigényét kielégíti.:) A szülők is bátran bebújhatnak, végigkalandozhatnak a mászókában, és a vagányabb felnőttek a 7 méter belmagas bandacsúszdát, spriálos csúszdát vagy kamikáze csúszdát is kipróbálhatják a gyermekükkel. Mi megtettük, órási élmény volt.:)
Mindemellett zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek találhatók az alsó szinten, amit nemcsak a gyerekek, mi is előszeretettel használunk.:) A zsetonok a játszóházi belépő mellett külön vásárolhatók meg. Nekem és a gyerekeknek is nagyon bejön a LEGO szoba, ahol a srácok két csúszás közben alkothatnak. 
totyogók számára egy külön helyiségben hatalmas labdatenger és hempergő van kialakítva, így ha különböző korú gyermekekkel érkezel, mindenki gazdag élményekkel tér haza.

A Millipop külön érdekessége, hogy az épületben nyitotta meg első budai egységét a Gipszkorszak Alkotó Játszóház is.
A loft stílusú épület emeletén található étteremben gasztro finomságok találhatók. Az első emeleten található Millipop Bistroban egészséges ételeket és egy finom kávé fogyasztása mellett kialakításának köszönhetően szemmel tarthatod gyermeked.:) 
Mielőtt hazatértek a Millenáris Parkban sétáljatok még egy kört, nézzétek meg az aranyhalakkal teli tavat, a csodálatos környezetet, és ha a gyerekek még bírják szusszal a kinti játszira is beugorhattok egy kis időre.

Ha egy igazán aktív családi kikapcsolódásra vágytok, mindenképpen ajánlom Nektek!:)

Millipop játszóház elérhetősége:
Cím: 1024 Budapest, Fény utca 18-20.
Weboldal: http://millipopjatszo.hu/
Facebook oldal: https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/millipopjatszo.hu


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram