Wonder Island Családi élménypark nyitotta meg kapuit a Margit-szigeten

2020. július 04.
Szerző:  Cukimamik Team
Wonder Island Családi élménypark nyitotta meg kapuit a Margit-szigeten
Budapest szívében a Margit-szigeten családi élménypark nyitotta meg kapuit, amely felhőtlen szórakozási lehetőséget nyújt a felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Minap éppen a futópályán kocogva, két gondolat között megakadt a szemem egy hatalmas felfújható csúszdán, trambulinon, homokos beach-es hangulatot idéző részen, napernyőkön, a fülembe betáncolta magát a zene hangulatos dallama…

Olyan érzésem volt, mintha a Balatoni beach-et elhozták volna Budapestre. Tudtam, hogy ez az én helyem lesz, és azon gyerekes-társaim törzshelye, akik nem vetik meg a kiülős teraszok hangulatos milliőjét, mialatt a gyerekeiket szem előtt tartva megisznak egy fröccsöt.;)

wonder island

A hely adottságait kihasználva, a dunapart közvetlen szomszédságában több mint 3000 nm területen, 100 nm filagória, 400 fő ültetésére alkalmas garnitúra, 1000 nm játékpark és saját catering biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást minden korosztály számára.

A Wonder Island egyik része teraszos, beülős ahol gasztrokínálatok széles választéka elérhető, míg a másik része a gyerekeknek kialakított játékbirodalom.

Számomra mindig az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy 3 gyermekkel elindulva találjak olyan helyet, ahol a két nagyobb gyerekem és a kicsi is megtalálja a maga szórakozási lehetőségeit. Rólam nem is beszélve.;) A kisebb gyermekkel érkezők számára egy babarészt alakítottak ki a homokos tengerpartot idéző részen, amely árnyékolt.

wonder island

A nagyobb gyerekek a játékparkban azonnal feltalálják magukat. Amíg Te eszel, iszol, bulizol, ő játszik. A játékpark rész fizetős szolgáltatás: 1500Ft/fő egy órára. A játékparkot csak 14 év alatti gyerekek használhatják, szülők nem.

Wonder Island

Ezért cserébe kikapcsolódási lehetőséget kaptok: vagyis beszélgethettek nyugodtan, ehettek egy jó hekket, élvezhetitek a hely hangulatát.

A játékpark részen animátor felügyeli a gyerekek épségét, karszalagot kapnak belépéskor a gyerekek, és nem kell aggódnod, mert a hely körbekerített, nem fog elcsatangolni a gyermeked.  A játékkínálatban megtalálható a hatalmas légvár, asztali tenisz, csúszda, labirintus, trambulin, kalandpark, minigolf, tricikli, bicikli, kismotor használata a mókajárgány parkban.

Egyetlen hátrányként itt kiemelném, hogy nincs árnyékban a gyerekrész- kivétel a babarészleg. A nagy melegben a légvárakat, trambulint a gyerekek nem tudják használni, mert átforrósodnak, remélem erre vonatkozóan kitalál valami praktikus megoldást az üzemeltetés.

Természetesen, ha beültök egy jót falatozni, nem azt jelenti, hogy kötelezően be is kell mennie a gyermeknek játszani, ez egy plusz opció, hogy a gyermek önfeledten szórakozzon. 

A hely adottságait kihasználva csütörtök-péntek-szombati napokon este élő zenével várnak mindenkit. A mindenki szó alatt tényleg azt értsd, hogy Mindenkit. Gyermekesek, kutyások, bicajosok, nyugdíjasok, szinglik, és minglik, fiatalok...ha nem találod magad a leírásban elnézést, pótold ki.:)

Aktív kikapcsolódásra a pingpong asztal, tollas labda, csocsó, mini golf, palánk foci, bérelhető kerékpárok és elektromos chopperek biztosítanak lehetőséget. 

A gasztro és italkínálat mellett sem mehetek el szó nélkül. Ha akartam egy jó hekket enni, a Rómaira tekertünk át a családdal; a velőspirítósért pedig képes voltam elmenni Káptalanfüredre a büfésorra. Ilyen lökött vagyok, de mivel mindkét hely a kedvencem, belefér a kiruccanásainkba. 

Ha a Margit-szigetre terveztek kirándulást, vagy ottlétetek alatt megkívánsz egy hekket, csak térj be a Wonder Island büféjébe halazni. Mindemellett a magyaros ételek, és a street food széles választékában mindenki talál magának ínycsiklandozó falatot. Én a velős pirítóst kipróbáltam, és merem álltani, hogy van olyan jó, mint a káptalanfüredi.:)

Ha csak egy sörre, fröccsre, kávéra, limonádéra szóval egy pohár „bambira” térnél be, élvezd a hely hangulatát.

Árak tekintetében nincs elszállva, megfizethető áron tudtok fogyasztani.

A helyen lehet bankkártyával is fizetni, tehát ha nincs nálad készpénz, akkor sincs gond.

Hol található a Wonder Island?

A Wonder Island családi élményparkot legegyszerűbben a Margit-hídtól megközelítve a sziget belseje felé haladva a zenélő szökőkút közelében megtalálod a Gasztrosétányon. (A futópálya mellett sétálva biztos, hogy belefutottok. Csak vigyázzatok a futókra, és ne a futópályán sétáljatok.)

A hely tökéletesen alkalmas szülinapi bulik tartására is, még a menüvel sem kell bajlódnod, mindent elintéznek helyetted.:) A szülők addig a hűsnek nem mondható, de árnyékolt teraszrészen élvezhetik egymás társaságát.

A párakapun megállva hűsöljetek egy kicsit, frissítsétek fel magatokat, és vesd bele magad a „felnőttek világába”. …mert egyszer volt, hol nem volt az anyaság világán túl létezett egy hely, amit úgy hívtak a felnőttek világa.:)

Látogass el családoddal és nincs más dolgotok, mint érezzétek jól magatokat!

A Wonder Island egész nyáron nyitva tart, egészen október elejéig (időjárástól függően) 11:00-23:00 óra között vár benneteket!


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram