Megtaláltuk Hajdúszoboszló gyerekbarát szállodáját, a Hotel Atlantist

2019. június 04.
Szerző:  Cukimamik Team
Megtaláltuk Hajdúszoboszló gyerekbarát szállodáját, a Hotel Atlantist
Ha idén a cél Kelet-Magyarország, Debrecen és környéke, ajánlom Hajdúszoboszlót Magyarország legismertebb fürdővárosát, azon belül pedig a négy csillagos Hotel Atlantist. Bejegyzésemben anyaszemmel közelítettem meg a hotelt, hogy számomra mi a fontos, ha 3 gyerekkel útnak indulunk.

Alföldi lány lévén nem hagyhattam ki ajánlatomból a Hotel Atlantist, amely a strandfürdő bejáratával szemben helyezkedik el. Itt kiemelném anyaként a kényelmet!:), egyrészről, hogy nem kell öltözködni, elég egy köntös magatokra kapni, valamint alvásidőben, ebédidőben, nyűgösködés esetén, vihar közeledtével, csak átsétáltok a hotelbe. Ha inkább saját berkeken belül maradnátok...

Wellness részleg a szállodán belül

…a szálloda természetesen saját wellness részleggel is rendelkezik, ahol az úszó-, termálvizes-, és élménymedence mellett megtalálható a gyermekmedence is, melyet játékok és szórakoztató elemek tesznek hangulatossá. Számomra nagyon szimpatikus, hogy a szálloda mindent megtesz annak érekében, hogy kielégítse a gyerekesek igényeit. Nyáron a kültéri medence mellett ugráló vár van a gyerekek részére felállítva, hogy a fölös energiáikat levezessék.

Milyen lehetőségek vannak a gyerekeknek?

Aki már járt úgy nyaralás alatt, hogy kifogott egy hét rossz időt, tudja, hogy csakis olyan hely jöhet számításban, ahol mindig van egy „B” terv.

Különösen tetszik  a szállodában, hogy a bébik mellett a nagyobb gyerekekre is gondolt, akiknek külön játszótermet alakított ki a 0-6 éves korig használható játszóház mellett. Így a nagyobb gyerekek X-boxozhatnak, csocsózhatnak, asztaliteniszezhetnek, mialatt a kicsik a játszóházban mókáznak. A változatos programhoz hozzátartozik a kézműveskedés, valamint kiemelt időszakokban a bohóc, és lufihajtogatás sem marad el.:)

A szálloda, és felszereltsége

Elsődleges szempont számomra, hogy minél kevesebbet pakoljak. Ne kelljen babaágyat, bébiételmelegítőt, vízforralót, babakádat….cipelni magammal. Így is van elég cuccunk.

A szálloda nem kicsi, 96 szobával rendelkezik, így biztos lesz mindig játszótársa a gyermekednek :), hangulatos kikapcsolódásban nem lesz hiány. A  Superior szobák és családi, két légterű lakosztályok ideális elhelyezést biztosítanak a családok részére. Bababarát bekészítések széles tárháza igényelhető, mint babaágy, babakád, vízforraló, mikrohullámú sütő, bébiételmelegítő, pelenkázólap, bili, wc szűkítő és fellépő. Ezek mind térítésmentes szolgáltatások.

Étkezések

Sok édesanya már előre retteg, ha gyerekkel indul el étterembe, vagy a hotelben étkezni. Megnyugtatlak, ez egy gyerekbarát hotel! Rajtad kívül sok édesanya és család lesz (aki lehet épp emiatt aggódik),aki tudja, hogy milyen egy „UTÁLOK MINDEN KAJÁT!!!!” gyerekkel elindulni békésen vacsizni. Épp ezért egy felkészült kedves, és segítőkész személyzet áll rendelkezésre,akik ismerik a családosok étkezi szokásait, színezők, játékok vannak előre bekészítve, hogy a gyermek le tudják foglalni magukat. A svédasztalos menü kialakításánál figyelembe vették a gyerekek szokásait, sőt egy külön gyerekétlapon megtalálhatják a legkisebbek a nekik való falatokat. Ha a családban bárkinek ételallergiája van, a szakács külön fogást készít az illetőnek.

Kedvezmények, gyermek kedvezmények:

Minden 6 éven belüli gyermek részére térítésmentes az ellátás, 6-12 éves korig az aktuális csomagár 50%-át számolják fel. Évente több alkalommal kedvezményes ajánlatokkal rukkol elő a Hotel, ezért (is)  érdemes az oldalukat figyelni.

{adselite}

 

Mit érdemes megnézni a közelben? Ahova én mindenképpen elvinném a gyerekeket.

Debreceni Állatkert

Debreceni Vidámpark

Hortobágyi Múzeum

Debrecen Hétpagony játszótér (Nagyerdő)

A Hotel elérhetősége:

www.hotelatlantis.hu

Cím: Hajdúszoboszló, Damjanich u. 10


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram