Villapark Várgesztes a családosok üdülőfaluja- bababarát, gyerekbarát, családbarát

2019. máj. 30.
Szerző:  Cukimamik Team
Villapark Várgesztes a családosok üdülőfaluja- bababarát, gyerekbarát, családbarát
Ami a bababarát, családbarát szállásokat illeti, előfordult, hogy megütöttem már a bokámat, és inkább egy bulibarát szállásban találtam magam 3 gyerekkel, mintsem egy családias hangulatú birodalomban. Nem kevés pénzt fizettünk a szállásért, a szolgáltatásért, ami egy fabatkát sem ért. Előfordult az is, hogy kifizettük a szállást, de olyan minősíthetetlen volt, hogy a nyaralásból 1 nap azzal ment el, hogy másik szállást kellett keresnünk. Akkor megfogadtam: csakis ajánlás útján megyek bármilyen gyerekbarát szállásra.

Egy cikksorozatot indítok el, melyekben olyan gyerekbarát- és egyben családbarát szállodákat mutatok be, melyekben rendszeresen megfordulok, illetve kisgyermekes anyukák ajánlották.

Ha az apartmanokat részesíted előnyben, ahol zárt területen, családias hangulatban, gyerekbarát szolgáltatásokkal várnak, az étkezések meg vannak oldva a Villapark éttermében, és neked csak annyi dolgod van, hogy élvezd a pihenést, akkor ez a Ti helyetek!

A Villapark Várgesztes a családosok üdülőfaluja: 25 hektáron 125 különálló házzal, melyekből 2 típust találhatunk igényektől függően. Már többször megfordultam a Villaparkban, rendszerint baráti társasággal érkezünk, sok-sok gyerekkel. Úgy képzeld el magát a helyet, mint egy amerikai kisvárost, melyben egy pihenésnyi időt eltöltesz. Az egymástól különálló apartmanok elég távol vannak egymástól ahhoz, hogy elszeparáljanak egymástól benneteket, mégis közel, hogy ne érezzétek magatokat egyedül.:) Ha baráti társasággal érkeztek az apartmanok elég nagyok ahhoz, hogy 2-3 család elférjen együtt. Mi rendszeresen így érkezünk.

A Villapark Felszereltsége: "Hagyj otthon mindent, itt mindent megtalálsz"

Nagyon szimpatikus a szállásban, hogy bababarát-és mindemellett gyermekbarát, vagyis a kisebbek és nagyobbak igényét ugyanúgy kiszolgálja.

Sok család kisebb és nagyobb gyerekekkel érkezik együtt. Nagycsaládosoknak pedig van elég dolog, amit pakolhatnak egy kiruccanásra, szóval jó spórolni a cuccokat illetően. Minden apartman bababarát felszereltséggel jó ellátott, és a nagyobb gyermekekről sem feledkeztek meg, hiszen a kalóz vagy dzsungel tematikával berendezett 35m2-es játszószobás gyerekbarát házakban garantáltan nem lesz unatkozás. A Villapark Várgesztes egyedisége a saját belső medencével (22m2), szaunával rendelkező AQUA Plus és AQUA Deluxe villák, melyek privát élményfürdőt nyújtanak a családnak.

Villapark Várgesztes wellness részleg

Ha babával érkezel- amit nem kell hoznod, mert megtalálható:

babaágy

babakád

vízforraló

mikrohullámú sütő

bébiételmelegítő,

pelenkázólap

bili

WC szűkítő és fellépő

babakocsi

Étkezés: ...vagy megoldod, vagy választod az éttermet, ami gyerekeknek ingyenes egészen 14,99 éves korig

Ha szeretnél a konyhában sertepertélni és főzőcskézni, megteheted, mialatt a gyerekek hancúroznak, azonban ha szeretnéd a konyhát pár napra elfelejteni, akkor az étteremben van lehetőség, a svédasztalos ellátás bőséges, valamint a gyerekek igényeit figyelembe véve nagyon sok a legtöbb gyermek által előnyben részesített falat. Az éttermi ellátás ingyenes egészen 14,99 éves korig!

Rossz idő esetén: Ha bejön a rossz idő, kell egy "B terv", amiből itt nincs hiány

Ha bejön a rossz idő, el sem kell hagyni a Villafalut, használjátok ki a lehetőségeket:

  • játszóház: állandó felügyelet, kiemelt és ünnepi időszakokban animátorok gondoskodnak a gyerekek szórakozásáért és testi épségükért. 100 nm2-es labirintus várja a hatalmas mozgásigényű gyerekeket, társasjátékok nagycsobbacskáknak, kézműveskedés...
  • wellness részleg pancsolóval, medencékkel, szaunával
  • Park klub: ezt a nagyobb gyerekek imádni fogják: csocsó, billiárd, bowling, bár. A legjobb esti program családosoknak gyerekekkel. Imádni fogják!:)

Jó idő esetén:

A gyerekeket biztonságban kiengedheted a zárt területen lévő utcákra biciklizni, gördeszkázni, rollerezni. játszóterezhettek, focizhattok, medencézhettek jó idő esetén.

Számtalan programlehetőség van, a kiemelt időszakok, ünnepek idején gazdag animációs programban garantáltan nem lesz hiány!

Ha aktív pihenésre vágytok ki sem kell mozdulni, hiszen nem fogtok unatkozni a Villapark területén.

Programlehetőségek a Villaparkon kívül:

Ha mégiscsak szeretnétek egy kicsit kimozdulni, a parkon kívül változatos túraútvonalak várják a túrázni, hegyibiciklizni vágyókat. A Gesztesi vár vagy Majkon a Kamalduli Kolostor és a Bányászati Múzeum a Villaparkból egy kiadós sétával elérhetőek.

A villapark elérhetőségei:

Weboldal elérhetősége: www.villapark.hu

Cím: 2824 Várgesztes, Villapark


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram