Élménybeszámoló- A Simaliba várjátszóházban jártunk

2019. március 28.
Szerző:  Cukimamik Team
Élménybeszámoló- A Simaliba várjátszóházban jártunk
Bejegyzésemben a Simaliba belvárosi játszóházat mutatom be nektek, amely kifejezetten a kisebb gyermekek játékbirodalma.

A Simaliba várjátszóházzal egyből szerelem lett kettőnk között.:) A barátságos és családias hangulat azonnal magával ragadott a gyermekszerető személyzetről nem is beszélve. Amikor nem egy hatalmas játszóház nyüzsgésére vágyunk, elmegyünk a Simaliba játszóházba, és egy kellemes délutánt eltöltünk a gyerekekkel. Kifejezetten azoknak a szülőknek ajánlom, akik óckodnak a hatalmas játszóházak tömegétől, nagy tereitől, szeretik szemük fényét látókörükben tudni, mégis mozgásra és kikapcsolódásra vágynak.

simaliba játszóház
A Simaliba Várjátszóház eleme a vár, ahol a gyerekek mozgásigényüket kielégíthetik. Természeten nem hiányozhat a várbörtön, a kisfiúknak kialakított lovagi szoba, illetve a kislányok hercegnő lakosztálya sem. A babasarokban a totyogókkal érkező anyukák egy napsütéses kis varázsbirodalomban tudhatják biztonságban a gyermeküket, ahol a kicsik kibontakozhatnak és önfeledten játszhatnak. Nagyon szeretem a játszóház változatosságát, amit kínál: a képességfejlesztés és a nagymozgásos játékok együttesen megtalálhatók. A kisebbek a matatófalnál ügyködhetnek, majd a labdás-medencébe csúszdázhatnak.


Nagyon szimpatikus a játszóházban, hogy a babával érkező anyukákra is gondolt. Háromgyermekes anyaként tudom, milyen érzés az, amikor az ember sakkozik. Hova menjek a gyerekkel, ahova egy bébit is magammal tudok vinni, és mindenki igényét ki tudom maximálisan elégíteni. Ezért helyet kapott egy járóka és egy baba-mama szoba, így senkinek sem kell otthon maradnia.


A játszóház sokszínűségéhez hozzátartozik, hogy a gyerekek beöltözhetnek jelmezekbe, valamint minden vasárnap  délelőtt csillámtetkó is jár minden kis- és nagy várlátogatónak. Az én gyerekeim kifejezetten szeretik, hogy az év minden napján, nemcsak farsangkor bebújhatnak kedvenc jelmezükbe egy szerepjáték kedvéért.


Ha szülinapra ideális helyszínt keresel gyermekednek, ahol együtt ünnepelhetnek, miközben mozgásigényüket kielégítik, ne keress tovább. A Trónteremben, ha fergeteges nem is, de emlékezetes szülinapot rendezhettek, ahol az ünnepelt méltó lesz a királyi trón elfoglalására.

simaliba játszóház
A játszóházban különféle foglalkozások elérhetők a gyermekek és mamájuk részére: gyerekjóga, kismama jóga, kézműves foglalkozás, anyukákról-anyukáknak beszélgetőkör stb…

Dolgozó mamiknak ideális helyszín gyerekfelügyelettel


A dolgozó mamik legnagyobb dilemmája, „ Hova rakjam a gyermekem 1-2 órára, míg dolgozom?” A játszóházban gyermek felügyeletre is lehetőség van. Ha dolgozni szeretnél, szükséged van egy kis levegőre egy rendkívül barátságos, gyerekszerető és szakképzett személyzet áll rendelkezésedre, akik figyelnek gyermekedre, mialatt dolgozol a büfé részen. Mindeközben pedig szemmel tarthatod gyermeked.
…és hogy Téged is megemlítselek, legyünk egy kicsit önzők magunkhoz is.

Ez tényleg az a hely, ahol nyugodt szívvel hagyhatod gyermeked játszani, miközben egy kávét megiszol a büfében, vagy más szülőkkel elcsacsogsz felnőtt dolgokról.

A hely praktikus kialakításának köszönhetően nem kell lecipelni a babakocsit a játszóházba, mert egy külön tárolót alakítottak ki gondos figyelmet szentelve a babakocsival érkezőknek.

A játszóház elérhetőségei:

Cím: 1067 Budapest Eötvös u. 40.
Web: http://www.simaliba.hu
Facebook oldal: https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/simaliba/

A Simaliba belvárosi játszóház könnyen megközelíthető, a Nyugatitól mindössze pár perc séta az Eötvös utcában.

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram