Itt jártunk-Kipróbáltuk a Spuerly Air Sports Trambulinparkot!

2019. január 10.
Szerző:  Cukimamik Team
Itt jártunk-Kipróbáltuk a Spuerly Air Sports Trambulinparkot!
Jegyezd fel a noteszedbe: Superfly Air Sports trambulinpark! Jól fog jönni, amikor szülinapi buli helyszínt keresel, a fagyos hideg napokon valami izgalmas benti programot szervezel, vagy a tikkasztó melegben a strandot kilőve valami mozgásra vágytok, vagy csak úgy, ha élményt akarsz adni a gyermekednek. A tranbulinpark nem fog csalódást okozni…

Már egy ideje várólistámon szerepelt a Superfly Air Sports trambulinpak. A gyerekeim imádnak trambulinozni, és jómagam is, tehát nem volt kérdéses, hogy ki kell próbálnunk.;) Eljutottunk, őrült jó volt, újra 24 évesnek éreztem magam, és szülői szemmel összeszedtem azokra a kérdésekre a választ, ami engem is érdekelne.

Milyen a trambulinpark?

Ha egyszer rászánjátok magatokat, hogy elviszitek a gyereket, mindenképpen családi program legyen, vagyis Ti is szálljatok be a buliba. Igaz, hogy 2 napig nem fogtok bírni menni (az izomláztól), de éppolyan élményt fog Nektek is adni, mint a gyereknek. Újra gyerek lehetsz Te is, és együtt bolondozni jó élmény lesz. Nem utolsósorban pedig felér egy kőkemény edzéssel. Hogy is volt az az Újévi fogadalom? Ez egy jó ugródeszka lesz.;)

Ha mégis úgy döntenél, hogy inkább háttérbe vonulsz, elég az, ha a gyermek lefárasztja magát, az emeleten található büfé részben „csilingelhetsz”, kávézhatsz.

A belépés regisztrációhoz kötött. A gépnél kitöltöd az adatokat, elfogadod a biztonsági szabályokat.

Miután kitöltötted az adatokat, az információs pultnál tudod megvásárolni a jegyeket. Vásárolhatsz 1 órás; 1,5 órás; 2 órás jegyet. Én úgy gondolom az 1 órás; 1,5 órás jegy első alkalommal teljesen jó. Mi 1,5 órás jegyet vásároltunk, ami bőven elég volt ahhoz, hogy a gyerekek lefáradjanak, én pedig 2 napig ne bírjak mozogni az izomláztól. Kellemesen elfáradtunk mindannyian.

Az öltöző az emeleten található, a zárható szekrények közvetlenül a pálya mellett a földszinten.

A belépés előtt egy 3-5 perces biztonsági videót kötelező megnézni, ami felhívja a figyelmet a trambulinpark biztonságos használatára. Ezután jöhet a szárnyalás.

A trambulinparkban 10 féle ilyen-olyan, szárnyalásra, ugrálásra, szabadesésre alkalmas pályával találkozhatunk. Nagyon izgi a lengőtrapéz, ami csak animátor felügyelete mellett használható.

Ha eddig nem próbáltatok eddig a falra felfutni, itt az ideje, a Superfly Air Sports-ban megtanuljatok falon járni. Én megpróbáltam, a személyzet türelmesen a segítségemre volt, nem tudtam feljutni a falra, ehhez komolyabb trambulinos előképzettség szükséges. Hozzáteszem a gyerekek seperc alatt megtanulják segítséggel. Mivel a trambulinfal szintén animátor felügyelete mellett használható, a személyzet készségesen rendelkezésre áll- tényleg nagyon jófejek- hogy mindenkit képességének és korlátainak megfelelően megtanítsanak a legtöbb dologra.

Van óriáscsúszda, vízeséstrambulinok, ninja pálya, egyensúlyozó pálya, ügyességi pályák…Szóval hidd el, aktívan ki fogjátok tudni használni az 1-1,5 órát.

Mire számíts?

Ne várj többet a helynél, amit nyújtani fog. Aktív mozgás, választékos ugrálási lehetőségek, és nagyon készséges személyzet, akik tényleg segítenek, tanítanak, ha megkéred őket. Maga a hely hangulatos, nekem kifejezetten tetszett, hogy nem volt tömeg, kényelmesen lehetett ugrálni, rohangálni.

Biztonságos?

A belépés előtt egy pár perces videót kell megnézni, ami épp azt a célt szolgálja, hogy mindenki rendeltetésszerűen használja a parkot, a képességeinek megfelelően. Én úgy gondolom, hogy nem veszélyesebb, mint egy játszótér. Ne itt akarjunk megtanulni egy dupla szaltót, ha 10 éve nem mozogtunk, illetve mások testi épségére figyelve elkerülhető a baj.

Hány éveseknek való?

A belépés 6 éves kortól van. Ennél kisebb gyermeket nem érdemes vinni- úgy tudom be sem engedik-. Szervezz anyás programot a nagyobb gyerkőccel, ha van még kicsike is otthon, mert nem lehet, és nem is célszerű picivel érkezni.

Mit vigyél magaddal?

Kényelmes ruhába érkezzetek. Egy csúszásgátló zoknira van szükség, ha már van hozzátok magatokkal, ha nincs az sem gond, a kasszánál megvásárolható a jegy mellé. Hozzatok jó sok folyadékot, mert igencsak meg fogtok szomjazni.

Mennyibe kerül a jegy?

 A 60 perces jegy 3.300 Ft-ba kerül, a többiről a weboldalon találsz bővebb információt.

 Hol található?

A 13. kerületben a Süllő u. 8. szám alatt található a trambulinpark. 

Pontos cím: 1133 Budapest Süllő u. 8.

Könnyen lehet parkolni- hétköznap fizetős a parkoló  18:00 óráig-. Az Árpád-hídtól 5 perc séta.

A Superfly Air Sports elérhetősége:

budapest.superfly.eu/trambulinhall/


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram