Kipróbáltuk a Laserforce Aréna lehengerlő világát! –Ez ne hagyjátok ki!

2018. november 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Kipróbáltuk a Laserforce Aréna lehengerlő világát!  –Ez ne hagyjátok ki!
Bejegyzésemben egy igazán különleges és egyben vagány helyszínt fogok Nektek bemutatni, amely kiválóan alkalmas szülinapi bulikra, csapatépítésre, vagy csak úgy, egy hétvégi programnak…

Hallottam már a Laserforce-ról, de igazán nem ébresztettem bennem különösebben semmi vágyat, hogy elvigyem a gyerekeket. Szülinapi bulira voltunk hivatalosak, és én így csöppentem a Laserfore Aréna világába a Duna Plázában. Elvittem a lányom, és gondoltam, addig futok egyet a Margit-szigeten,de nem így történt. Miután a játéknak megfelelően öltöztem- erről később szót ejtek- „Judit, bemész a gyerekekkel játszani?”- kért meg a szülinapos apukája- Nem mondhattam nemet, és nem is akartam. „Naná, hogy megyek!” Nem voltak elvárásaim a játékkal kapcsolatban, így azt sem tudtam mi van a hatalmas fekete függöny mögött, ahonnan hangok szűrődtek ki. Így miután kipróbáltam, a játékban részt vettem, bátran merem ajánlani anyatársaimnak.

laserforce

A 2 órás játék felért egy Margitsziget futással, sőt! Amit a játék adott nekem és a gyerekeknek felülmúlhatatlan volt. Feltöltődve,jó érzéssel, másnapi izomlázzal gazdagon (ez csak nekem volt) távoztunk.:)

Azóta már regisztráltunk is a Laserforce VIP rendszerébe is.:) Itt számos extra szolgáltatást kapunk. Erről bővebben itt olvashatsz.

Szülinapi buli helyszínt keresve nem haboznék, hogy ezt válasszam. Imádom a játszóházak nyüzsgő világát, de amikor a gyermeknek rendezünk zsúrt, én olyan helyet keresek elsősorban, ahol együtt vannak, és együtt tevékenykednek, csapatban maradnak. Ez pedig a Laserforc-ban megvalósul, mivel csapatjáték az egész, végig együtt vannak a gyerekek.

Na, de lássuk miről is szól a Lacerforce?

Lényegében a paintball “lézeresített” változatáról van szó, csak plusz élményfaktorként különleges hi-tech elemekkel is találkozol.

2 csapat UV fénnyel megvilágított labirintus pályákon harcolhat egymással “golyók” helyett infrafény segítségével. Mindez teljesen környezetbarát módon történik. Nagy előnye még, hogy védőruházat, maszk nélkül, teljesen komfortosan, utcai ruházatba lehet irtani az ellent. Akár 7 éves korú gyerkőccel is bele lehet vágni, mivel nincs lövésekből adódó sérülésveszély. Maga a felszerelés mellényből, és fegyverből áll. Ezek elég könnyűek ahhoz, hogy egy 7 éves elbírjon velük. Kezdő vagy új játékosoknak az alap játékmódok ajánlottak, ilyenkor 1-10 fő alaposan meg tud ismerkedni a játékkal, illetve a magával a pályával.

Eddig nagyon jól hangzik, és elárulom, hogy a gyakorlatban is pont ilyen szuper az egész!

A játék lényege:

A csapatokat a játékmester segítségével felosztották. A játékban 2 csapat van, melyet külön színnel jelölnek. Én a zöld csapatban voltam. Amikor beléptem a pályára a kapott felszerelésben a szívem a torkomban dobogott. Nem a félelemtől, annál inkább az adrenalintól. Igazából nem taktikáztunk a gyerekekkel, inkább a teljesítményre gyúrtunk: Minél több lövést adjunk le, és minél kevesebbszer legyünk mi a telibe talált céltábla. A második körre már belejöttünk, ott már taktikáztak a csapatjáték dominált, mintsem az egyéni teljesítmény. Nagyon szimpatikus volt, hogy ha lement az „élet”, akkor újratölthettük magunkat a labirintusban elhelyezett „töltőállomáson” egy pillanat alatt.

„ Nagyon jó volt, hogy a játékban a gyerekek együtt voltak végig, nagyokat nevettek, taktikáztak, összefogtak. Ez egy nagyon jó szülinap volt.”

Kinek való a játék?

Elsősorban 7 éves kortól ajánlott. Ne tévesszen meg a játék lényege! Mielőtt azt gondolnád, hogy csak fiúknak ajánlott, hűhű, a lányok imádták, a lányom már alig várja, hogy újra elmenjünk. Szóval lányos anyukák ne húzzátok ki a listáról, sőt első helyre nyugodtan írhatjátok a Laserforc-t.:)

Nem veszélyes?

Bár félhomály uralkodik a pályán, és lépcsőkkel találkozhatunk a labirintusban, nem veszélyesebb, mint egy játszóház. Mielőtt elkezdenéd a játékot van egy játékmester, aki részletesen elmondja, hogy miről szól a játék, bemutatja a felszerelést, és segít a játék elindulásában.

Milyen ruhában kell érkezni?

A ruházatra figyeljetek, érdemes feketében érkezni. Minden fekete legyen, ami látható a játék során, a zoknit is beleértve, hogy ne villogjatok a lézerfényben. Nekem ezért volt szerencsém, hogy beállhattam, mert feketében érkeztem.:) A felszerelést pedig a végtelenül kedves és türelmes személyzet adja.

Hol van ez helyileg?

Debrecenben, és Budapesten  2 helyszínen,  összesen 1800 nm-en.

Amennyiben beltéri szülinapi helyszínt kerestek, vagy valamilyen különleges hétvégi kikapcsolódást, ne hagyjátok ki, szuper jó lesz!

Laserforca Aréna elérhetőségei:

E-mail cím: www.laserforce.hu


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram