Itt jártunk- Ötholdas Pagony játszótér Debrecenben

2018. április 18.
Szerző:  Cukimamik Team
Itt jártunk- Ötholdas Pagony játszótér Debrecenben
Az Ötholdas Pagony játszótér Debrecen egyik legszebb részén, a Nagyerdőn található: egy igazi játékbirodalmat képzelj el a szabadban az ősfák árnyékos lombjai között, ahol  rengeteg élmény várja a gyerekeket, na és felnőtteket.

Debrecen nagyon közel áll a szívemhez. Itt nőttem fel, gyermekkorom, ifjúságom emlékei ide fűznek. Mindig szívesen térek haza szülővárosomba, ahol mindig csinálok programot a gyermekeimnek, hogy megismerjék Debrecent, és átadjam nekik a debreceni életérzést. Az egyik kedvenc helyünk az Ötholdas Pagony játszótér, amely köré egy egész napos programot lehet szervezni.;)

Én személy szerint piknik kosárral érkezem, mert tudom, hogy egy fél napot biztos itt fogunk tölteni, illetve nyáron piknikezésre is alkalmas a hely. Ezt zárójelben megjegyezném, hogy a játszótér közvetlen szomszédságában nincs bolt, tehát érdemes felkészülni üdítővel, ropogtatnivalóval.

A körbekerített játszótér a Nagyerdőn található az Állatkert és vidámpark szomszédságában, és nem utolsósorban a mediterrán élményfürdő közelében.;) A Nagyerdő Debrecen egyik legszebb része: a hatalmas ősfák tavasszal csodálatos látványt nyújtanak, nyáron pedig az árnyékukban éppoly jó sétálni, mint az Ötholdas Pagonyban játszani. A játszótér egész területe fákban gazdag, mely nyáron a legtikasztóbb melegben is kiváló alkalom, hogy a gyermekünkkel kimozduljunk, ha nem épp a strandon hűsölünk.

Fotó: debrecenigyerekprogramok

A játszótér hatalmas területen egy igazi játékbirodalmat ígér az ide látogató kisebb és nagyobb gyerekek részére. Aki ide látogat számítson arra, hogy több órát itt fog tölteni, hiszen a gazdag és változatos játékeszközök nagyszerű szórakozást ígérnek.

A totyogó gyerekek részére többféle kiscsúszda, baba hinta, apró váracska található, melyen biztonságosan játszhatnak.

A nagyobbacska gyerekeknek a nagy tér lehetőséget ad, hogy bújócskázzanak, kerékpárral a kresszpályán gyakorolják a közlekedés szabályait, várak hősei legyenek, vagy netán csúszdázzanak.

A tárcsás pálya, a lengő libikóka, a mászóka nekünk kifejezetten a kedvencünk, valamint mindig van egy vár, amit elfoglalhatunk, és csatát vívhatunk a gyerekekkel.

Ami pluszplusz pont nálam, hogy a játszótér területén található WC, így pocakos kismamaként sem volt gond, hogy „Hova rohanjak….???”, valamint egy biztonsági őr őrizi a játszóteret.

Minden évszakban nagyszerű élményt nyújt a játszótér, térjetek be Ti is az Ötholdas Pagonyba, ha erre jártok. 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram