Családias hangulatú kézműves fagyizó- La Mimosa Cukrászda

2013. június 17.
Szerző:  Cukimamik Team
Családias hangulatú kézműves fagyizó- La Mimosa Cukrászda
Helyházasságot kötöttem. Az új kedvencem egy családias hangulatú, természetes alapanyagokból készült fagyikat és sütiket kínáló kézműves cukrászda.

Mamarosa

Minden hely különböző. Van amelyik a lelkével vesz le a lábadról, és van ami az árával. Mind a kettőnek megvan az előnye, azonban az előbbi valami „pluszt” hordoz magában, amelyre boldogan emlékezel, mesélsz róla, és szívesen visszatérsz, mert  jó ott lenni. :)

Mamarosa

Amikor az ember szívvel-lélekkel tesz valamit, azt meg lehet érezni. Nos, ezt érzed a LaMimosa cukrászdában. (Bp. XIII. ker. Radnóti Miklós utca 43.)

Egy fiatal házaspár szenvedélyből üzemelteti a helyet. Először hobbiból kezdtek sütni, fagyikkal kísérletezni, majd belevágtak és nagy üzletet csináltak az egészből.:) Több,mint 100 féle fagyijuk van, melyből minden reggel frissen készítik az aznapi adagot. Kézműves finomságok, melyek adalék anyagoktól mentesek. (házi vajból, friss gyümölcsből készülnek, nyírfacukorral glutén- és laktózmentes változatban is) Például találsz a kínálatban: homoktövisnarancsot, sportszeletet-nem tudom hogy csinálják, de az íze egy az egyben olyan,mint az eredeti- ……A tölcsérről nem is beszélve: 3 féle törcsélből választhattok a hagyományoson kívül. A tortacsodák pedig egyszerűen fantasztikusak, a TV-ben lát az ember ehhez hasonló műveket. A sütemények nagyon guszták és nem utolsósorban frissek.

{adselite}

Amiért megszerettem:

  •  Mosolygós arcok fogadnak és barátságos kiszolgálásban részesülsz
  • Kézműves fagyikból választhatsz, melyek adalékanyag mentesek
  • Kutyabarát hely: ha házi kedvenceddel idelátogatsz, kutyafagyival kedveskedhetsz neki
  • Különleges tortacsodákkal kápráztatnak el
  • Ízletes sütemények
  • Gyerekek kedvence: Cukrozott- törtmandulás vagy kókuszos szélű tölcsérből választhatnak
  • A családias hangulat egyszerűen magával ragadó

 

Mamarosa

 

Látod, itt mindenkinek jut egy gombóccal!:)

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram