Menő szülinapi helyszínek

2017. augusztus 09.
Szerző:  Szabó Böbe
Menő szülinapi helyszínek
Mindig is voltak szülinapi bulik, de most már egyre népszerűbbek a különleges ünneplési lehetőségek a gyermekek körében is. Ugyan hazánkban még nem lengi körbe akkora őrület ezt a jeles napot, mint tőlünk nyugatra, lehet, hogy te is többre vágysz a hagyományos kerti partinál. Nézzük milyen helyszínek közül válogathatsz, íme a mi kedvenceink!

LogiKoffer

logikoffer

 

A LogiKoffer egy izgalmas logikai kincskereső kalandjáték, amely szülinapi zsúrokra bérelhető. Otthon vagy bármilyen más helyszínen lejátszható, minimális előkészítés után. Az egyedi, trükkös feladványok és a kincsvadászat másfél órára garantált szórakozást nyújtanak a gyerekeknek. A játékok három féle tematikában érhetőek el (Dzsungel Kincse, Kalózok Kincse, Nemzetek Aranya). Tematikus szülinapi party csomagot is választhattok hozzá, kiegészítőkkel. Újdonságként már országszerte elérhető a nyomtatható nyomkereső játék is.

Hány éves kortól ajánlott? Kincskereső játék 7 éves kortól, nyomkereső játék 5 éves kortól.

Ami a csapatot illeti: A max. 12 fős gyerektársaság együtt szórakozik végig a játék során.

Extra: Választhattok kiegészítő tematikus szülinapi buli csomagot is!

Elérhetőséghttp://www.logikoffer.hu

Ára: Kincskereső játék küldetés csak 9.990 Ft, bármilyen létszámra. Nyomkereső játék 4.990 Ft a teljes csapatnak.

Laserforce Aréna

A helyszín tökéletes választás, ha aktív mozgásban gazdag szülinapi bulit szeretnél rendezni gyermekednek, ahol a kis társaság végig együtt marad. Nincs másra szükség, csak egy lelkes társaságra. Fiúknak és lányoknak egyaránt hatalmas élményt nyújt a Laserforce Aréna játékvilága.Lényegében a paintball “lézeresített” változatáról van szó, csak plusz élményfaktorként különleges hi-tech elemekkel is találkozunk. A 2 csapat UV fénnyel megvilágított labirintus pályákon harcolhat egymással “golyók” helyett infrafény segítségével.  Debrecenben, és Budapesten 2 helyszínen,  összesen 1800 nm-en, a lehető legnagyobb játékélmény ígérete mellett profi felszerelésekkel várja a szülinapi bulira érkezőket.

Hány éves kortól ajánlott? 7 éves kortól

Ami a csapatot illeti: 2 csapatban játszanak. A játék előtt a játékmester elmondja a szabályokat, és végig segíti a játékot.

Extra: A VIP rendszer, mely a játék egy tovább fejlesztett változata. A VIP rendszere nagyon jól felépítettr, melyben látható lézerfény, beépített számítógép, rezgő találati pontok, statisztikák létrehozása, szintlépési lehetőség, online játékmód, speciális képességek gyűjtése, testreszabható felszerelés és még sok olyan dolog található, melyet ha Te nem is, de a gyermeked biztos ért és nagyon értékel.:)

Elérhetőséghttps://laserforce.hu

Ára: Többféle csomag közül lehet választani. Erről bővebb infót itt találsz.

Hopp on hopp off

Fotó: www.citypass.fi

 

Külföldön, turistaként népszerű programnak számítanak - felnőttek körében is - a nyitott tetejű, emeletes, városjáró buszok. Egész biztos te is ültél már ilyenen, és gyönyörködtél a városban, majd leszálltál ott, ahol kedvedre való látnivalót találtál. De gondoltál arra, hogy ezt Budapesten is megteheted? Valóban büszkék lehetünk fővárosunkra, és hidd el, akkor is más fajta élményt fog jelenteni számotokra a kirándulás, ha úgy ismered a környéket, mint a tenyeredet. A gyerekekről nem is beszélve!

Hány éves kortól ajánlott? 2-3 éves kortól
Ami a csapatot illeti: Együtt maradtok.
Extra: Választhattok hajós kirándulást is.
Elérhetőség: http://www.citytour.hu/hu
Ára: Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, diákkal 5500 Ft a 24 órás bérlet, a felnőtteknek pedig 6000 forintot kell befizetniük.

ALE hopp!

Fotó: allehopp.hu

Az ALEhopp egy speciális cirkuszi és artista gyakorló terem, ami biztonságos körülmények között teszi lehetővé, hogy az ismert eszközöket bárki kipróbálhassa. A gyakorlás során javul a gyerekek mozgáskoordinációja, fejlődik egyensúlyérzékük és testtartásuk, de természetesen izomzatuk is erősödik. A gyerekek ugrálhatnak, lóghatnak, mászhatnak, egyszóval tombolhatnak, amit úgyis imádnak. A szülinapi buli során animátor vezetésével kipróbálhatják a trapézt, minden gyermek egy kis időre cirkuszi akrobatává válik.

Hány éves kortól ajánlott? 5 éves kortól
Extra: Választhattok szülinapi csomagot: http://www.alehopp.hu/szulinap
Ami a csapatot illeti: A csomag választása esetén együtt maradtok.
Elérhetőség: http://www.alehopp.hu/
Ára: 35 000 Ft 10 főig, minden plusz fő 2 500 Ft.

Kisvasút

 

Fotó: gyermekvasut.hu

Vonatozni minden gyerek szeret, de szülinap alkalmából érdemes kicsit különlegessé tenni az alkalmat – ezt könnyen megtehetitek a Gyermekvasút segítségével. Természetesen kedvetek szerint választhattok a különféle csomagokból, részt vehettek szervezett programon, pl. erdőismereti foglalkozáson, utazhattok erdei játszóterekre és a legkülönfélébb természeti látványosságokat is megtekinthetitek. Persze nem csak az ismerteket és valóban népszerűeket, azoknál jóval különlegesebb helyekre is elvisznek benneteket.

Hány éves kortól ajánlott? 2-3 éves kortól
Ami a csapatot illeti: Utazás közben együtt maradtok, de ha leszálltok, valószínű szétszéled a csapat egy része.
Extra: Bérelhettek szülinapi külön kocsit: http://www.gyermekvasut.hu/szolgaltatasok/szuletesnap/
Elérhetőség: http://www.gyermekvasut.hu/
Ára: Szülinapi csomag esetén 52 000 Ft, aminek árából lejön 25%, feltéve, hogy az utasok legalább fele gyermek.

Zoo Cafe

Fotó: zoocafe.hu

A Zoo Cafe nem az a tipikus ugrálós, szaladgálós gyerekprogram, így nem érdemes vele úgy számolni, hogy egy komplett délutánra leköti majd a csemetéket. Azonban különleges és izgalmas programot kínál mindazok számára, akik egy igazán egyedi uzsonna eltöltésére vágynak. A Zoo Caféban ugyanis az állatok közvetlen közelében lehet étkezni és inni. Akad itt cica, süni, kaméleon, de nyuszi és kakadu is!

Hány éves kortól ajánlott? 2-3 éves kortól
Ami a csapatot illeti: Együtt maradtok.
Extra: Itt is kérhettek szülinapi csomagot: http://zoocafe.hu/#rendezvenyek
Elérhetőség: http://zoocafe.hu/
Ára: Csomag esetén egyénileg kell érdeklődni, de az asztalfoglalás ingyenes.

Fellini

Fotó: felliniromai.hu

A Fellini egy kultúrbisztró a Duna- parton. Olyannyira a parton, hogy a székekről a lábad a Dunába lóghat, és igen, ezt a gyerekek is imádják. Igazi gyerekbarát hely! Külön kialakítottak egy gyerekrészt, amit a gyerekek nagyon szeretnek.  Az ide látogatóknak rendszeresen kedveskednek mozival, koncerttel, felolvasó-színházzal és mozgókönyvtárral. Ami a szülinapokat illeti, kérhettek gyerekmenüt, és belőhetitek az ünneplést úgy, hogy valamilyen aktuális program is szerepeljen a kínálatban.

Hány éves kortól ajánlott? egészen pici kortól
Ami a csapatot illeti: Esélyes, hogy kicsit szétszélednek a gyerkőcök a parton
Extra: Természetközelség, vízparti hangulat.
Elérhetőség: https://felliniromai.hu/
Ára: Asztalfoglalást 15 és 25 fő között 2.000 Ft/fő

Póniudvar

Fotó: poniudvar.hu 

A tulajdonosok szívvel-lélekkel üzemeltetik a Póniudvart, mégpedig csodálatos helyen, csodálatos környezetben. A program állatbarát, természetet kedvelő gyerekeknek ideális. Van itt állatsimogatás, lovaglás, traktorozás, játékos kincskeresések és minden földi jó, ami csak minőségi játszótéren várhatja a gyerekeket. A szervezett szülinapi csomagok emellett szinte mindent biztosítanak, ami a partihoz kell, neked csak néhány apróságot kell utólagosan megvenned (pl. torta).

Hány éves kortól ajánlott? 1-2 éves kortól
Ami a csapatot illeti: A programon együtt maradtok, de a játszótéren valószínűleg szétszéledtek majd.
Extra: Van szülinapi csomag, mégpedig több kategóriában: http://poniudvar.hu/szuletesnap/
Elérhetőség: http://poniudvar.hu/
Ára: 60 000 forinttól 138 000 forintig (csomagfüggő)

Római Kalandpark

Fotó: romaikalandpark.hu

A kalandparkokat illetően szerencsére már hazánkban sem szűk a kínálat, azonban a Római Kalandpark szülinapi csomagot is biztosít a vendégei számára. Van itt kötélpálya akadályokkal, lézerharc, gokart, zorb, és persze rengeteg szabad tér, ahol a gyermekek alaposan lefáradhatnak. A szülinapost és vendégeit feldíszített környezet várja, a parkban pedig 3-4 órát tölthet el a társaságban. Négyféle csomagajánlat közül lehet választani az oldalon, így egész biztos, hogy ti is megtaláljátok azt, ami számotokra a legideálisabb.

Hány éves kortól ajánlott? Idősebb gyerekeknek javasolt, minimum testmagasság 100-120 centiméter.
Ami a csapatot illeti: Valószínű nem lesztek végig együtt.
Extra: Van szülinapi csomagjuk: http://romaikalandpark.hu/szulinapok/

Elérhetőség: http://romaikalandpark.hu/
Ára: A csomag minimum 10 fő esetén 56.000 Ft

Tarzan Park

Nyári születésű gyerekek kedvenc szülinapi helyszíne a Tarzan Park, vagyis a vizes játszótér. A gyerekek a Tarzan Parkban biztonságos körülmények között játszhatnak 13 játékszigeten. Az életkoruknak megfelelően kialakított szigeteken a legmodernebb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközökkel játszhatnak, mégpedig igen élvezetes formában. Ha van kedvetek, igénybe vehettek szülinapi csomagot, hinta- illetve csúszdapartit, tortával, 4 órás belépővel, és akár étkezéssel is.

Hány éves kortól ajánlott? 3 éves kortól
Ami a csapatot illeti: Szétszéledhetnek, de a partin együtt lesznek.
Extra: Választhatsz szülinapi csomagot: http://tarzanpark.hu/szolgaltatasok.html#szuletesnap

Elérhetőség: http://tarzanpark.hu/
Ára: 10 fős csomag esetén 3150 Ft/fő, illetve 4250 Ft/fő

Millipop mosolygyár

Fotó: millipopjatszo.hu

A Millipop Mosolygyárat Buda vidámparkjaként is emlegetik: ez ugyanis a legújabb, nagy alapterületű családim kulturális és szórakoztató gyerekbirodalom a fővárosban. A gyerkőcök hatalmas csúszdákon csúszhatnak le, trambulinokon ugrálhatnak, óriási labdatengerrel és ballasztikus arénával is találkozhatnak. A változatos játékfelhozatal arról gondoskodik, hogy minden korosztály megtalálhassa a számára ideális és testhezálló lehetőségeket.
Három szülinapi csomag közül is választhatsz, amiket egyedileg bővíthetsz különféle lehetőségekkel, pl. csillámtetoválás, arcfestés, jelmezes animátor.

Hány éves kortól ajánlott? 1 éves kortól
Ami a csapatot illeti: Könnyen szétszéledhetnek, de a bulin együtt lesznek.
Extra: Innen sem hiányozhat a szülinapi csomag: http://millipopjatszo.hu/millipop/szulinap/bemutatas/
Elérhetőség: http://millipopjatszo.hu/
Ára: A csomag ára hétvégenként 3 890 Ft /gyermek

Chefparade

Fotó: chefparade.hu

Bár a nevéből adódóan a Chefparade elsősorban sütni, főzni kedvelő gyerekek számára készült, nem kell attól tartani, hogy bárki unatkozni fog. A gyerekeknek ugyanis a fogások között mini-vetélkedőket, versenyeket rendeznek, így garantáltan nem fog ellaposodni a buli. A 2,5 órás programon a gyerekek saját maguk készítik el az általuk kiválasztott sós és édes ételeket, de arra is van lehetőségük, hogy együtt süssék meg az ünnepelt számára a tortát. A felügyelet és a szakmai támogatás garantált, a szülőknek semmilyen eszközről, alapanyagokról nem kell gondoskodniuk.

Hány éves kortól ajánlott? 6 éves kortól
Ami a csapatot illeti: Együtt maradtok
Extra: Íme, a szülinapi csomag részletei: http://www.chefparade.hu/fozes-sutes-gyerekekkel/szulinapi-buli
Elérhetőség: http://www.chefparade.hu
Ára: A szülinapi csomag 74.900 Ft 12 gyermekig

{adselite}

Főfotó: merakilane.com


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram