Feltöltőállomások

A hat Ráday utcai színház szervezésében 2021. szeptember 24–26. között megvalósuló reSTART Feszten minden korosztály tagjai találnak maguknak izgalmas programokat, de több mint egy tucat eseménnyel a gyerekeket és a család egészét szólítják meg.
A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, középkori tájra érkeznek, ahol bátorságukat, tudásukat és érzékeiket próbára téve lovagi küldetés részesei lehetnek.
Budapest szívében a Margit-szigeten családi élménypark nyitotta meg kapuit, amely felhőtlen szórakozási lehetőséget nyújt a felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
Bejegyzésemben egy kávézót és egyben fánkozót mutatok be, ahol helyben készített kézműves fánkot ehetsz, és közben a kávéültetvények frissen pörkölt kávéjával töltekezhetsz.
13 Háda-üzletben válogathatsz a rémisztőbbnél rémisztőbb maskarák közül – verhetetlen áron!
Bejegyzésemben bemutatok Nektek egy gyerekruha seconhand üzletet, ami azonkívül, hogy hatalmas, jó minőségű ruhákat kínál, és Budapesen könnyen megközelíthető.
Van egy kisváros Észak-Magyarországon, melynek nevét világszerte ismerik, mégis sokan vannak hazánkban, akik még még nem jártak arra. Legyen a következő úticélotok Tokaj – megmondjuk, miért!
Drága Anyukák, ugye ismeritek azt az érzést, amikor elmentek wellnessezni a családdal, és bár nagyon jól érzitek magatokat végig, a sok nyüzsgéstől, élménytől fáradtabban tértek haza, mint amikor elindultatok.:)
Ha családi kiruccanásra készültök vagy „édeskettesben” szeretnétek elvonulni gyerekek nélkül egy romantikus hétvégére, jegyezd fel a noteszedbe: Diamant Hotel, Szigetköz!
Ha idén a cél Kelet-Magyarország, Debrecen és környéke, ajánlom Hajdúszoboszlót Magyarország legismertebb fürdővárosát, azon belül pedig a négy csillagos Hotel Atlantist. Bejegyzésemben anyaszemmel közelítettem meg a hotelt, hogy számomra mi a fontos, ha 3 gyerekkel útnak indulunk.
Ami a bababarát, családbarát szállásokat illeti, előfordult, hogy megütöttem már a bokámat, és inkább egy bulibarát szállásban találtam magam 3 gyerekkel, mintsem egy családias hangulatú birodalomban. Nem kevés pénzt fizettünk a szállásért, a szolgáltatásért, ami egy fabatkát sem ért. Előfordult az is, hogy kifizettük a…
Képzeld el, hogy kapsz egy szemüveget, melyet felvéve egy virtuális világ elevenedik meg előtted. Az érzékeid, az agyad átadja magát a virtuális világnak, és Te élethűen egy történet főszereplőjévé válsz. Ott vagy benne. Ha történetesen ez a világ a dinaszauruszok világa, ahol az érzékeid becsapnak…
Tavasszal ismét egy zseniális témával rukkolt elő az F. Exhibition csapata, és egy interaktív játékos kiállítást szervezett gyerekeknek az Mezőgazdasági Múzeumban, melynek témája a varázslatos világűr.
Alig vártam, hogy végre eljussak az Avatar Kiállításra, amely egy tökéletes családi programnak bizonyult. Nem volt semmi elvárásom, bár már ezt-azt hallottam róla. Négy gyerekkel, melyből az egyik a férjem;), vágtunk neki felfedezni a Pandora színes világát, mely interaktív, profi és látványos.
A Magyar Természettudományi Múzeum kapuján február közepén 15 kamion gördült be, csordultig megrakva LEGO® kockákkal és egy 2000 négyzetméteres kiállítás kellékeivel.
Szeretem felfedezni a várost: nézni a kirakatokat, bekukkantani boltokba, meginni egy kávét, betérni egy-egy kis „ékszerdobozba” miközben magával ragad a hely milliője.
Jegyezd fel a noteszedbe: Superfly Air Sports trambulinpark! Jól fog jönni, amikor szülinapi buli helyszínt keresel, a fagyos hideg napokon valami izgalmas benti programot szervezel, vagy a tikkasztó melegben a strandot kilőve valami mozgásra vágytok, vagy csak úgy, ha élményt akarsz adni a gyermekednek. A…
Bejegyzésemben egy igazán különleges és egyben vagány helyszínt fogok Nektek bemutatni, amely kiválóan alkalmas szülinapi bulikra, csapatépítésre, vagy csak úgy, egy hétvégi programnak…
Az F Exhibiton álatal szervezett kiállítások mindegyikén megfordulunk, lassan már állandó „bútordarabnak” számítunk ott. Az idei Bűvös Erdő- Boszorkányos Küldetés Kiállítás és Játék minden elvárásomat felülmúlta.
A Future Park interaktív játszótérre látogattunk, ami egy varázslatos világ kapuit nyitotta meg előttünk az Andrássy Élményközpontban.
1. oldal / 4


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram