Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ha családi kiruccanásra készültök vagy „édeskettesben” szeretnétek elvonulni gyerekek nélkül egy romantikus hétvégére, jegyezd fel a noteszedbe: Diamant Hotel, Szigetköz!
Ha idén a cél Kelet-Magyarország, Debrecen és környéke, ajánlom Hajdúszoboszlót Magyarország legismertebb fürdővárosát, azon belül pedig a négy csillagos Hotel Atlantist. Bejegyzésemben anyaszemmel közelítettem meg a hotelt, hogy számomra mi a fontos, ha 3 gyerekkel útnak indulunk.
A Pingo ökológiai pelenka meggyőzött minket, gyermekeinken teszteltük, és beszámolónkat meg is írtuk Nektek. Lehetőséget biztosítottunk olvasóink számára is, hogy ne csak egyoldalú véleményt halljatok, hogy  kipróbálják a Pelenkát. A teszt megtörtént, a véleményeket a továbbiakban olvashatjátok.
Ami a bababarát, családbarát szállásokat illeti, előfordult, hogy megütöttem már a bokámat, és inkább egy bulibarát szállásban találtam magam 3 gyerekkel, mintsem egy családias hangulatú birodalomban. Nem kevés pénzt fizettünk a szállásért, a szolgáltatásért, ami egy fabatkát sem ért. Előfordult az is, hogy kifizettük a szállást, de olyan minősíthetetlen volt, hogy a nyaralásból 1 nap azzal ment el, hogy másik szállást kellett keresnünk. Akkor megfogadtam: csakis ajánlás útján megyek bármilyen gyerekbarát szállásra.
A Babycomfort Sajtótájékoztatóján vettem részt, aki a Pingo öko pelenka és a Mommy Care természetes kozmetikumok forgalmazójaként tört be a magyarországi piacra.
Azt gondoltam nincs fárasztóbb annál, mint amikor egy csecsemőhöz felkelek éjszakánként többször, és másnap kimerülten, zombi üzemmódban nyomom a napot. Hülye vagyok. Szeretem a kihívásokat. Bakancslistámon szerepelt az Ultabalaton. Gondoltam, majd egyszer…na ez az egyszer most bekövetkezett. Ezt az élményt egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!
Az ALDI immár ötödik alkalommal támogatja a Női Futógálát, az ország legnagyobb női futóünnepét. A tavaly már ALDI Női Futógála néven megrendezett esemény több mint 8500 sportolni vágyót, közülük közel 900 iskolást vonzott a budapesti Népligetbe. A szervező Budapest Sportiroda (BSI) és a főszponzor ALDI idén még ennél is több résztvevőre számít a május 19-én megrendezésre kerülő eseményen.
Megvan az az érzés, amikor a frissen sütött falusi kenyér illatát megérzed, a ropogós kérgébe belevág a kés, és a puha belsőt elérve legszívesebben kitépnél egy darabot. Ezt az érzést csak fokozhatjuk, ha Te magad készíted, és veszed ki a sütőből forrón, elkészítve a kenyered.
1. oldal / 74


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram