Csináld magad!- Buborék-kígyó készítése házilag

2014. máj. 29.
(1 szavazat)
Szerző:  Judy
Csináld magad!- Buborék-kígyó készítése házilag
Egy új és színes ötlet buborékfújáshoz - Szivárvány színű buborék-kígyó. A legjobb dolog az benne, hogy rettentő egyszerű elkészíteni, hihetetlenül hamar kész van, és olyan alapanyagok kellenek hozzá, amit úgyis csak kerülgetnénk a lakásban. ;) A housingaforest.com oldálán találtam erre a nagyszerű ötletre, miután egy kreatív szórakoztató játékot kerestem, amit a szabadban játszhatunk a gyerkőcökkel. Amire szükséged lesz az elkészítéshez az nem más, mint egy üres műanyag flakon, befőttes gumi vagy ragasztószalag (lehet színes is), egy pár nélküli zokni, mosogatószer és némi ételfesték (ez elhagyható, anélkül is működik).
Első lépésként levágjuk a flakon alsó felét, amire ráhúzzuk a zoknit. Rögzítjük a ragasztószalaggal vagy a befőttes gumival, ami éppen van otthon. A buborékfújónk már kész is, már csak egy kis mosogatószerre és vízre lesz szükségünk. Egy tálba tegyünk mosogatószert, adjunk hozzá egy kevés vizet. Lassan keverjük össze. Ebbe mártsuk bele a buborékfújónk zoknis végét. Ha használunk ételfestéket, akkor azt most csepegtessük a zoknira. Lassan kezdjük el fújni a flakon másik felét. A csoda most kezdődik! :) A gyerekek imádják, próbáljátok ki ti is! Kérlek benneteket, hogy mindenképpen emlékeztessétek gyermekeiteket, hogy a levegőt fújni kell, nem szívni! Fotók: diylouisville.blogspot.hu www.housingaforest.com http://www.3e601316a3b09bdfec5049aeb00b5cc0-gdprlock/pin/542472717586451556/  


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram