Imádnivaló gyerekszoba kiegészítő: Csináld magad indián sátor gyerekeknek!

2017. november 02.
(2 szavazat)
Szerző:  Cukimamik Team
Imádnivaló gyerekszoba kiegészítő: Csináld magad indián sátor gyerekeknek!
Minden gyerek szereti a kuckókat és sátrakat, ahova bebújhat, és elzárkózhat a világ elöl, titkos kis építményébe. Elhelyezhet benne párnákat, paplanokat, kedvenc játékát, és ez az Ő igazi kis titkos birodalma lesz.

A kunyhóval játszani olyan, mintha egy menedék lenne, egy átjáró a képzelet titkos világába, ahol minden, amit akarunk, megtörténhet, egyszerűen öröm! A Pinteresten találtam néhány jó ötletet szuper kreatív anyáktól, akik nagyon cuki sátrakat vertek fel gyermeküknek a szobában. Íme egy kis inspiráció, vagy ha jobban tetszik lépésről-lépésre kövesd az utasítást, és egy nagyon helyes kis gyerekszoba kiegészítővel lepheted meg gyermeked.

 

Azok számára, akiknek kevés helyük van, a következő sátor megoldás ad:

Forrás: http://www.hotdiytutorial.com

A következő hajtogatós sátor az előzőhöz hasonló struktúra szerint készült, amiben különbözik, hogy a léceket "beöltöztették:

csináld magad indián sátor

Forrás: stylowi.pl

Amire szükséged lesz: pamut gombolyag, fúró, szövetragasztó, olló, 3 méter anyagra, 4 azonos méretű fa rúdra, és egy kereszt fa rúdra. Ezenkívül tiplire és csavarokra. A sátor lábait a pamut gombolyaggal díszíted, majd elkészíted a leírásnak megfelelően a sátor keretét. A pamut anyagot a felső keresztpánthoz szövetragasztóval erősen hozzáilleszted, és már rendezhetitek is be a sátrat.

Azok számára, aki az indián sátorért rajonganak, és be tudják csempészni a gyerekszobába. 

csináld magad sátor

 Forrás: Pinterest

Szükséged lesz: 6 azonos méretű fából készült rúdra, ruhadarab és ruhával (kb. 2,5 m). Ehhez: a három rudat háromszögben kell összekötni, és erősíteni kell a központot; helyezd a többi 3 botot az első 3 rúdhoz erősen megerősítve; a kötelet a rudak lábai között húzd át, szorosan összekötve, hogy ne mozduljanak el a sátor lerakásánál; vágd le a szövetet a kép mérési utasításait követve, majd fedd le a sátort, a szövetet nyitva hagyva; Zárd be a nyílás tetejét, és díszítsd kedved szerint. Ennyi, és már készen is áll!

Ez az ötlet hasonló az előzőhöz annyi különbséggel, hogy az anyag mintázata színesebb.

indián sátor

Forrás: www.laitfraisemag.fr

Az indián sátrak nagyon könnyűek, de nagyobb helyet igényelnek:

indián sátor


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram